Examinationsdag 🌟

publicerat i AllmÀnt;

KĂ€ra kĂ€ra vĂ€nner idag har jag klarat den praktiska examinationen till Lic. trĂ€ningsinstruktör âœŒđŸŒïž jag kan inte beskriva hur jĂ€kla stolt jag Ă€r! Va sĂ„ himla nervös i morse, kunde knappt Ă€ra frukost.

Sen kom vi till skolan och jag va snabb att skriva upp mig som nr 1 pÄ samtal med lÀraren. Ett bra samtal dÀr lÀraren tyckte att mitt schema sÄg bra ut och gav mig bra feedback.

Sen va det fri trÀning under dagen fram till lunchen, efter lunchen va jag först att va kund. Riktigt roligt!

Sen va det min tur, jag va sjukt nervös men lyckades ÀndÄ vara lugn och pedagogisk. Fick bra feedback av lÀraren och han sa att jag va godkÀnd.

GlĂ€djeyttringar och smĂ„ skutt blev det 🌟 typiskt mig!

SĂ„ nu fortsĂ€tter resan mot personlig trĂ€nare ❀

Skolan hela dagen 🌟

publicerat i AllmÀnt;

Som rubriken lyder..har suttit i skolbĂ€nken idag, lite konditionstrĂ€ning blev det ocksĂ„, hann ocksĂ„ med att fĂ„ en bula i pannan efter att ha gĂ„tt in i en stĂ„ng. KĂ€nns ju jĂ€vligt seriöst 😂 jaja nog om det...


Suttit och knĂ„pat ihop ett trĂ€ningsupplĂ€gg för imorgon, imorgon Ă€r det dags för praktiska examinationer...kommer bli jĂ€kligt kul och spĂ€nnande! Nu rockar vi đŸ’ȘđŸŒ

Jag har ju som nĂ„gra sĂ€kert vet klickat lite extra med en tjej i skolan, vi trivs sĂ„ bra ihop och det kĂ€nns som vi kĂ€nt varandra sĂ„ mkt lĂ€ngre Ă€n vi gjort. Hon och en tjej till ska ocksĂ„ köra examinationen imorgon och imorgon ska man vara i par sĂ„ nĂ„n av oss va "tvungen" att vĂ€lja en annan partner. SĂ„ i slutĂ€ndan blev det jag som fick en ny partner, skulle det hĂ€r vara för nĂ„gra Ă„r sen hade jag fĂ„tt panik eftersom jag gĂ€rna vill ha det safe, men idag gick jag verkligen utanför min comfortzone 🌟 och kĂ€nslan nĂ€r man har gjort det Ă€r oslagbar. Jag har gjort sĂ„ mĂ„nga andra val senaste Ă„ren som va helt omöjliga förut men nu utsĂ€tter jag mig för saker som skrĂ€mmer mig och jag har vuxit sĂ„ mkt av det.

Man mĂ„ste vĂ„ga för att vinna 🌟

Bra stĂ€mning ❀

publicerat i AllmÀnt;

Kom till jobbet idag och det va sĂ„ himla bra stĂ€mning, skratt och bubbligt. Har de senaste mĂ„naderna kĂ€nns mig mer mer Ă„ngestfylld av att gĂ„ till jobbet men idag va den kĂ€nslan som bortblĂ„st! SĂ„ otroligt skönt 🌟 Min tanke nĂ€r jag Ă€r fĂ€rdig med PT utbildningen Ă€r att jobba kvar pĂ„ mitt nuvarande jobb tills jag hittat ett nytt plus att jag vill att kund-flödet ska vara stabilt. Och dĂ„ Ă€r det jĂ€kligt viktigt att man trivs pĂ„ jobbet. Nog om det!

Skyndade mig och hĂ€mta Tilde och Tuva, nĂ€r vi kom fram till Tuvas förskola stod Tuvis utanför gĂ„rden med 2 pedagoger, SHIT tĂ€nkte jag va har hĂ€nt?! Tuva va sist kvar och allt va nedslĂ€ckt, jag hade totalt missat att det va APT idag och förskolan stĂ€ngde 15:45, jag va nĂ€stan en 30 min sen! 😓 och jag som avskyr att va sen. Hemska kĂ€nsla, nu ska jag dubbelkolla alla datum sĂ„ det inte hĂ€nder igen.

Hem, laga mat. Ugnstekt falukorv och mos en gammal goding enligt mig đŸ™ŒđŸŒ preppade allt och nĂ€r Patrik kom hem blandande jag ihop mina aminosyror och gick och trĂ€nade, bra helkroppspass blev det. Ska lĂ€gga upp en bild dĂ€r ni ser ut utvecklingen har gĂ„tt sen jag började trĂ€na. HĂ€ftigt att se tycker iallafall jag!

Nu blir det dusch och mys med barnen innan det Ă€r dags för lĂ€ggning 🌙🌟

Hörs dÄ!

Long time no see!

publicerat i AllmÀnt;

Finns en liten del i mig som saknar bloggandet, fĂ„r se om jag kan grĂ€va fram det...ha inte för stora förvĂ€ntningar 🙄😬

NĂ€ dags att sova! Imorgon Ă€r det jobb igen efter nĂ€stan 2 veckors vab...đŸ˜·

Idag har jag hunnit med mycket, matlĂ„deprep samt bakat bröd,pluggat och stĂ€dat. Drog ivĂ€g till bowlinghallen och bestĂ€llde ljus ocksĂ„. Full rulle... godnatt! 🌟