Midsommar i morgon om nÄn har missat det?

publicerat i AllmÀnt;

Idag har jag bara suttit ute i solen och stekt, och va stekt jag har blivit! VÀrsta bÀsta tiden att vara mamma-ledig pÄ! Just nu e mamma ute med Tilde pÄ en promenad till "bryggorna" sÄ himla mysigt dÀr nere. Ska nog med ta en prommis dit nÀsta vecka dÄ jag Äker tillbaka hit ut. Ska bara va hemma i nÄgra dagar, lika bra att vara hÀr ute sÄ mycket som möjligt nÀr de e fint vÀder. P har bara en vecka kvar att jobba sen gör han hos sÀllskap. FÄr se va vi mer ska hitta pÄ för nÄ skoj!

I morgon ska vi fira midsommar hos pappa, va minst 4 Är sen vi va dÀr och firade. Ska vara dÀr redan halv 12 och Àta lunch, sen blire dans runt stÄngen, för Tildes del (oj har jag inte berÀttat det, hon kan redan gÄ! SÄ himla duktig vÄran 3 mÄnaders prinsessa Àr :P ) köpa lite lotter, och sen blire grilla pÄ kvÀllen, en riktig heldag! Ska bli sÄ mysigt.

NÀÀe nu ska jag ut i solen igen...


Peace out!

TÀnk hur man kan förÀndras...

publicerat i AllmÀnt;

Jag hatar alkohol, fan va jag hatar det! Det Àndrar hela ens perspektiv, ens hÄlling ens sÀtt att uttrycka sig. Sluddrar, vinglar och beter sig allmÀnt fÄnigt. Löften blir svikna, kvinno och barn misshandel, nÄgon sitter ensam kvar, bara med en stor stark som sÀllskap. Ritar ringar i bordet med fingret...ensam, ensam kvar!


Det va nĂ„gra mina kĂ€nslor just nu, kan iallafall upplysa er om att jag har joggat idag...jag och min mamma Ă€r fan bĂ€st! Älskar dig mamsen!

Sunshine in my life

publicerat i AllmÀnt;

Solen har lyst hela dagen, fÄtt lite fin fÀrg dessutom! Grillat dryckit lite vin och planerat Tildes "VÀlkomstfest" Jag har skrivit det förut men jag verkligen Àlskar att vara hÀr ute, jag fÄr nya krafter. Och genom att vara ifrÄn P lite sÄ blir bara min kÀrlek till honom större, nÀstan som att jag blir lite nykÀr nÀr jag Àr hÀr ute.

SÄ himla skönt att mamma tar hand om Tilde pÄ morgonen sÄ jag fÄr sova ut, nu Àr inte nÀtterna jobbiga lÀngre, nu e d bara jÀkligt svÄrt att vakna och gÄ upp pÄ morgonen sÄ de Àr skönt att mamma tar Tilde dÄ. Tack Àlskade mamsi!

Hoppas pÄ att det blir vackert vÀder i morgon och sÄ man kan vara ute, jag har mÀrkt ocksÄ att Tilde mÄr vÀldigt bra att "vÀtöluften" hon sover mer och ser ut att bara mÄ vÀligt bra. Just nu ligger hon hÀr brevid och sussar, hon e fin vÄran lilla prinsessa, hon Àr det absolut största som hÀnt mig och P. Och vi Àlskar henne sÄ! 

Idag fick Christer ett nytt namn, han heter numera "morfar-christer"
Med de namnen kommer ett ansvar, ett ansvar som jag vet du kan hantera.

PĂ„ landet...

publicerat i AllmÀnt;

TÀnkte skriva nÄgra rader inna jag gÄr och lÀgger mig, som sagt befinner mig pÄ VÀtö. Idag har jag hjÀlpt mamma och kratta och fixat fint hÀr i trÀdgÄrden, det krÀvs verkligen mkt anstrÀngning om man har ett hus och trÀdgÄrd! Plockat kottar förhand, vilken grej va!?

Och nu kommer det sjukaste av allt! Jag Nadia Johansson, har joggat! Iallafall 3km, jag tycker iallafall det Àr duktigt av en som har vÀrldens sÀmsta kondis! Iofs sÄ sprang jag inte hela tiden, men jag sprang mestadels! SÄ d sÄ! Tror inte att jag kommer kunna röra mig i morron, inte heller kunna vÀnda mig i sÀngen inatt! Jaja fÄr se den sortens smÀrta som nÄgot positivt!

Har dessutom fÄtt ett galet sug pÄ honungsrostade jordnötter, fasiken va gott de Àr! Sitter och pillar ut just de ifrÄn skÄlen me "nötmix" ifrÄn OLW. Thats true love!

NÄtt annat som Àr "true love" Àr det jag kÀnner för min Àlskade P! Finns ingen som kan fÄ mig att mÄ sÄ bra som han, jo Tilde sÄklart! Men just det hÀr Àr tillÀngnat bara P, ibland undrar jag va du ser hos mig, varför du har valt just mig? Om du skulle lÀmna mig vet jag inte va jag skulle göra, eller om du skulle försvinna, dÄ skulle jag leta dag som natt, utan mat utan vatten, gÄ genom skog, vatten och eld för att hitta dig. Om det var möjligt skulle jag ge dig hela himlen, alla stjÀrnor och lÀgga under din huvudkudde tillsammans med en lapp dÀr det stÄr "Per aspera as astra, genom svÄrigheter till stjÀrnorna" Jag Àlskar dig sÄ mycket min fina. Thats also true love!

Hmm vilken jÀmnförelse, jordnötter och P, haha!

Sometimes i just forget that im a mother...

publicerat i AllmÀnt;

Skumt men sant, man ba shiit jag e mamma! (ursĂ€kta, skrev som en fjortis.) Men jag Ă€lskar verkligen den kĂ€nslan, jag Ă€r inte bara Nadia, jag e faktiskt mamma. Hur osĂ€ker jag Ă€n mĂ„ vara sĂ„ ÄR jag faktiskt mamma.
Kan nog vara en av de saker som jag verkligen Àr sÀker pÄ. Resten fÄr komma med tiden.

IkvÀll Àr P med jobbet och har "sommarfest" och jag tÀnkte bjuda över A pÄ middag.

Trivs riktigt bra med det hÀra vÀdret, dÄ har man iallafall en anledning att inte gÄ ut, fast en tripp till ICA maxi blev det ÀndÄ.

Just nu sitter man och glor pÄ fotbolls-VM och tycker fortfarande att det Àr jÀkligt trÄkigt att Sverige inte Àr med, fÄr heja pÄ nÄtt lag med nÄn snygging i, (fan va fjortis det vart heeela tiiiden.)

NÀÀÀe nu ska jag stÀda vidare sÄ inte A fÄr en allergisk attack!

Nu ska fettet vÀck!!!

publicerat i AllmÀnt;

Nu Àr det bestÀmt! Min kÀra vetedeg som jag har pÄ magen ska nu bort! GÄr den inte bort med trÀning och mindre mat, sÄ fÄr det bli en O.P.E.R.A.T.I.O.N! NÀsta sommar vill jag iallafall kunna visa mig i bikini offentligt, men den hÀr sommaren blir det till och bada i vassen! Hur Àckligt jag Àn tycker att det Àr med vass, och hur rÀdd jag Àn Àr att gammel-gÀddan ska bita mig, det finns inget val!

IkvÀll ska jag och P ner i trÀningslokalen som finns hÀr i huset breve. Förhoppningsvis har jag sÄn jÀvla trÀningsvÀrk i morgon att jag inte ens kan uppdatera status pÄ facebook!

Det enda som kan stoppa mig nu Àr.... INGENTING!



Nadia, varför har du sÄ smÄ fötter?

publicerat i AllmÀnt;

Jo för att jag ska fÄ plats framför spisen! För det Àr vÀl sÄ det ska vara, nÀr man e mamma-ledig? Laga mat, tvÀtta stÀda ta hand om lillan? Jaa ta hand om Tilde e ju en sjÀlvklarhet, men tydligen Àr det en sjÀlvklarhet att man ska göra allt det andra ocksÄ! För det orkar ju inte mannen göra nÀr han kommer hem frÄn jobbet? Stackars stackars mÀn, som mÄste jobba, komma hem och lÀgga sig pÄ soffan och sen fÄ maten serverad. Jag lider verkligen med er!

Vara gravid, föda barn, amma, hormonpÄslag, bli tjock, fÄ bristningar, inte kÀnna sig snygg i den dÀra "lilla svarta" 

Och ni klagar nÀr ni Àr förkylda? Stackars stackars er!


Det enda jag vi krÀver Àr lite Àlskog nÄngÄng varannat Är, Àr det för mycket begÀrt?

NÀ ful, fet kossa Àr vad man ska vara, och det ska man vara nöjd med!?

Det hÀr inlÀgget Àr INTE om nÄgon specifik, bara ett inlÀgg om hur det kan vara.

Patrik jag Àlskar dig vet du vÀl :-)