3 dagars ledighet!

publicerat i

Idag Àr jag ledig, Tilde Àr hemma och vi tittar pÄ Puh och myser. Börjar kÀnna mig lite smÄ-krasslig, hoppas det gÄr över tills i helgen dÄ det stÄr jobb pÄ schemat!

TÀnkte att om typ 2 veckor ska trÀningen pÄbörjas igen, blir 4 dagar i veckan, det Àr planen iallafall!

Nu blire snart en dusch och senare en promenad runt rÄstasjön, ev en svÀng förbi RÄsunda stadion och se om man kan fÄ se nÄgra kÀndisar :-P Sverige-Brasilien ikvÀll! Sista matchen pÄ RÄsunda!

Hoppas ni har en hÀrlig tisdag!

Puss!!

LakritsförrÄdet Àr pÄfyllt!

publicerat i

Idag cyklade jag och Elina till lakritsroten och köpa massa lakrits! SÄ nu ska jag vÀl klara mig nÄgra veckor iallafall ;-)

IkvÀll blir det bio, Batman sÄklart!
Och imorgon ska vi fĂ„ trĂ€ffa lill-fia igen. Åker till landet och stannar dĂ€r en natt. Mysigt!

Regn och huvudvÀrk!

publicerat i

Ska försöka ta mig till gymmet idag ÀndÄ, kÀnner mig seg...

IgÄr va jag och Janne och lilla Ozzie i VingÄker och shoppade. Blev en jÀttesnygg jacka och en fleecetröja till Tilde. 2 t-shirts till Patrik och ett par mjukisbyxor till mig. Sen Àven 2 koppar frÄn ittala och lite te. 1 doftljus och en snygg kudde till sÀngen. Ja det blev endel!

IkvÀll blir det grillning och möjligtvis lite "firande" av bröllopsdag i efterskott, Tilde Àr ju hos mamma, ska va dÀr tills lördag. Tilde har nu för första gÄngen kissat pÄ toaletten, en stor dag :-) hon ringde mig och va sÄ stolt! Mammas gullunge!! Efter det samtalet i mÄndags har hon inte haft sÄ stort intresse av att prata med mig, det tyder vÀl pÄ att hon har det bra ( vilket jag inte alls tvivlar pÄ ) hon har ju vÀrldens bÀsta mormor <3

NĂ€ nu blire kaffe och sen ett gympass!

MÄndag och 1 veckas ledighet framför mig!

publicerat i

TrÀningen gick riktigt bra idag, mest fokus pÄ kondis, rygg och axlar. Har inte kört plankan pÄ ett tag sÄ tyckte det va lÀge, förut orkade jag typ 30-45 sekunder men idag 1-1.5 minut. KÀndes jÀkligt kul! I helgen har det blivit runt 3 mil cykling men tyvÀrr inget gymmande. FÄr ta igen det i veckan. IkvÀll blir det middag med Jessica! Mys!

Full fart mot helgens jobb!

publicerat i

TÀnkte att jag tar cykeln till jobbet idag sÄ man rör lite pÄ sig ialf! Blivit lite trÀning den hÀr veckan, idag Àr 4:e dagen med huvudvÀrk och det vÀrsta Àr att Alvedon inte hjÀlper :-( stackars lilla mig! FÄr dricka lite kaffe och se om det hjÀlper nÄtt. Nu vÀntar jobb fredag lördag söndag och nÀsta vecka Àr vi barnfria och jag Àr ledig, dÄ ska jag bara mysa och ta hand om mig sjÀlv! (ska ta hand om Patrik ocksÄ lite granna) Om 2 veckor drygt kommer jag slÀppa lite ny info angÄende min trÀning! SpÀnnande!! Puss och ha en hÀrlig helg!