Dags för lite uppdatering kanske?

publicerat i

Ja ni det hÀnder inte mycket i mitt liv just nu. Försöker trÀna sÄ fort orken infinner sig. UmgÄs med nÀra och kÀra, jobbar och lever livet som smÄbarnsförÀlder. IgÄr va Efe och Jessica hÀr med sina smÄ sötnosar, grillade och spelade spel. Supermysigt! Idag blir det en lugn dag utan planer, fÄr se vad vi hittar pÄ. Just nu sitter vi och tittar pÄ Nalle Puh som vi har sett typ 100 gÄnger men Àr det favoriten sÄ Àr det! Snart dax att fixa frukost! Ha en hÀrlig söndag! Puss!

Usch och fy!

publicerat i

Deppig, trött och allmÀnt uppsvÀlld! Powerwalk imorse, tankar pÄ att gÄ till gymmet fanns dÀr...poff! Borta! FÄr bli cykeln till jobbet imorgon sÄ kÀnns det ÀndÄ inte helt bajs! Hungrig och trött Àr en förödande kombo... Jaja sÄ va det fÀrdiggnÀllt!

Sista dagen pÄ ledigheten...

publicerat i

Min semester slutade ju i söndags, jobbade mÄndagen och nu har jag varit ledig tisdag onsdag torsdag. SÄ himla skönt! Jobbar iofs fredag lördag söndag nu men det Àr heeeelt okey! Sitter i solen och dricker kaffe och myser. Tur att man fick lite sol pÄ sin ledighet iallafall. Hmm ja och nÀr det kommer till trÀningen den hÀr veckan har det inte hÀnt mycket, har faktiskt bara tagit det lugnt och vilat mig. Jag ska sÀtta igÄng nÀr vi kommer hem! Har absolut inte varit sÄ noga med vad jag stoppar i munnen heller, chips godis bullar kakor, det Àr sÄ himla gott att Àta nÀr man Àr hÀr ute. SÄ pÄ den fronten blir det ordning ocksÄ! Puss och kram!

Åh nu sover Lill-fis <3

publicerat i

Jag breder ut mig pĂ„ soffan och vĂ€ntar pĂ„ P som har skypemöte, sen blir det popcorn, godis och hyra en rulle. Fira av sista dan pĂ„ semestern. Skulle gĂ€rna gĂ„ en promenad i hĂ€llregnet men det fĂ„r bli en annan dag. Upp i ottan imorgon och jobbelijobba, och sen bĂ€r det av till landet! Är dĂ€r i 4 dagar och sen tillbaka och jobba helgen, lyx <3 Ha en mysig söndag!

Söndag-sista dagen pÄ semestern!

publicerat i

TrÀning avklarad! Hem, smoothie, dusch. Nu stÄr det inget mer pÄ schemat idag! Den hÀr veckan blev det 5 dagar trÀning. Imorgon Àr det dax att jobba igen. KÀnns helt okey, ÀndÄ ett jÀvla piss skit vÀder!! Jag Àr lite allmÀnt irriterad idag, igÄr och alla dagar den senaste veckan! Kul?! NÀÀ!! Fan ocksÄ!! Men man fÄr göra det bÀsta utav det... Sorry för ordbajsandet!

Efter regn kommer solsken!

publicerat i

Sitter och steker i solen, Patrik och Tilde leker. Har det sÄ mysigt! Drog ivÀg och trÀnade 1 timme. Kondition och armar och bröst blev det idag. IkvÀll fÄr det bli en kvÀllspromenad ( om det hins med) Idag ska vi fira Patriks pappa som fyller Är. Och ikvÀll blir det vÀl att hyra nÄn rulle och mysa i soffan. MÄste ta tillvara sista dagarna innan jag börjar jobba. Semester har varit bra, blir ju inte samma "villa upp sig" som nÀr man inte hade barn. Vi har delat pÄ sovmornarna, tagit varannan. Helt okey! Nu ska jag ta en frukt och dricka lite vatten...kul va?! Puss!

Trött tröttare tröttast!

publicerat i

Jaa det Àr som rubriken lyder, jag Àr trött,slut och överkörd! TrÀna? Nja lite hemmatrÀning blev det. Imorgon blir det gymmet igen! MÄste ju!! Imorgon kommer vi ha kalas för Patriks pappa som fyller Är. SmörgÄstÄrta och skit! Gött! Idag tog vi en svÀng till outlet i barkaby, en ganska lugn dag! Blir kanske en kvÀllspromenad med Tilde senare, igÄr gick jag och Amit en lÄngpromenad i 2 timmar! Idag blir det en kortare variant. Ha en hÀrlig torsdag alla finisar <3

Kallt och jÀvligt!

publicerat i

Äre sommar eller? Skitkallt ute ju! Idag ska vi till lek och bus vid infra city, har aldrig varit dĂ€r förut sĂ„ ska bli kul att se va Tilde tycker om det. IgĂ„r vart det en lugn dag hemma, tog iofs en svĂ€ng till BB och hĂ€mtade ut nĂ„gra bilder. Lyckades ocksĂ„ trycka in ett gympass, fokus pĂ„ kondition plus lite ben. IkvĂ€ll blir det gymmet igen! Nu har jag bara nĂ„gra dagar kvar tills min semester Ă€r till Ă€nda, kĂ€nns sĂ„dĂ€r om jag ska va Ă€rlig! :-( Hoppas ni andra har det hĂ€rligt vart ni nu Ă€n befinner er <3

Tyckte det va lÀge för uppdatering!

publicerat i AllmÀnt;
Jaha dÄ har det gÄtt ett tag sen jag skrev senast, har hunnit med bÄde det ena och det andra! Varit i Norrköping i 3 dagar och gÄtt pÄ kolmÄrden, riktigt mysigt! Bott pÄ hotell och Àtit och druckit gott och till min stora besvikelse fanns det inget gym pÄ hotellet sÄ det blev ingen trÀning pÄ 3 hela dagar! SÄ den hÀr veckan blir det inte mer Àn 4 dagar trÀning! Det fÄr duga, har ju faktiskt semester!
 
Snart ivÀg och trÀna och sen en svÀng till IKEA.
 
IkvÀll blire middag och utgÄng för att fira Jessica som fyller Är, hÀnger med pÄ middagen iallafall!
 
 
Ha en hÀrlig Lördag alla semesterfirare, ja och ni andra ocksÄ sÄklart!
 
Puss <3
 
 
 
 

DĂ„lig uppdatring!

publicerat i AllmÀnt;
Den dÄliga uppdateringen beror frÀmst pÄ att blogg.se-appen Àr fucked up!
Det blir lixom inte lika lÀtt att uppdatera dÄ. TrÀningen fortsÀtter i samma goda anda som tidigare, har iofs förjat fokusera lite mer pÄ konditionstrÀning mer Àn muskeluppbyggnad. Har gÄtt riktigt bra!
 
 
Förra veckans trÀning sÄ ut ungefÀr sÄhÀr
 
MÄndag HemmatrÀning, tisdag gym, onsdag gym, torsdag vila, fredag löpning, lördag löpning, söndag vila.
En helt okey trÀningsvecka alltsÄ!
 
Imorgon beger vi oss till KolmÄrden, sÄ himla typiskt att Tilde har fÄtt feber, feber kommer aldrig lÀgligt! Men det kÀnns som att sÄ fÄr det vara. Vi ska bo pÄ Elite hotell Norrköping i 2 nÀtter, Àta goooood hotelfrukost och bara ha det gött (trÀna ingÄr i "ha det gött")
 
NĂ€ nu blire dusch!
 
Ha det skönt i vÀrmen <3
 
 
 
Â