MĂ„ndag!

publicerat i AllmÀnt;


Äntligen mĂ„ndag och ny vecka full av trĂ€ning!  Vilade förra veckan för att kroppen skulle fĂ„ vila lite, den kĂ€nde vĂ€l av 0-100 tempot. Va ju Ă€ndĂ„ bara 6 mĂ„nader jag födde Tuva. Trodde först att motivationen skulle avta efter att inte ha trĂ€nat pĂ„ 1 vecka, men nej! Sjukt taggad! Ingen behöver sĂ€ga Ă„t mig att gĂ„ till gymmet, det Ă€r bara nĂ„tt jag gör sjĂ€lvmant! Idag va det ben och mage pĂ„ schemat, centimetrarna runt midjan minskar sĂ„ sakteligen. Och vĂ„gen visar en mer behaglig siffra! Jag Ă€r inte nöjd men jag Ă€r nĂ€rmare Ă€n för nĂ„gra mĂ„nader sen. 

Jag gör vad som krĂ€vs och lite till, det finns inga genvĂ€gar, operation, fettsugning, dieter? Det Ă€r instĂ€llningen som behöver fixas, kom ihĂ„g det! 





Ha en hĂ€rlig mĂ„ndag! 

Ofrivillig vila...

publicerat i AllmÀnt;
Otroligt frustrerande att va förkyld i tid och otid, blir vila resten av veckan. Kan ju inte kĂ€nna mig sĂ„hĂ€r lĂ€ngre. Jag mĂ„r riktigt dĂ„ligt av att inte trĂ€na, tyck att jag Ă€r larvig men trĂ€ning Ă€r en stor del av mitt liv nu, jag klarar mig helt enkelt inte utan! Men det hĂ€r Ă€r nĂ„tt min kropp vill att jag gör, vilar. SĂ„ det Ă€r bara att bita i det fruktansvĂ€rt sura Ă€pplet! 

Imorgon blir det ialf en promenad till Solna C. 

Nu...true blood! 


Godmorgon!

publicerat i AllmÀnt;


SĂ„ va det helg igen! Veckan har gĂ„tt snabbt som vanligt, i tisdag spelade jag bowling för första gĂ„ngen pĂ„ typ 1 Ă„r, va riktigt kul! Gymmat sĂ„klart, varit bra pass hela veckan i princip. KĂ€nde fortfarande av sviterna frĂ„n förkylningen i mĂ„ndags sĂ„ det blev vila, gĂ„tt promenader nĂ€stan varje dag, kört shapeup fram till igĂ„r, nu vet jag hur mycket kalorier jag fĂ„r i mig pĂ„ en dag sĂ„ lĂ€mnar det ett tag, kĂ€nner i kroppen att det gjort nytta. 

Idag blir det trĂ€ning samt trĂ€ff med Janne, men för lekdag med barnen, Patrik Ă€r ivĂ€g idag, sĂ„ vi fĂ„r roa oss bĂ€st vi kan :-) 

Ha en hÀrlig helg!



Försvinn förbannade förkylning!

publicerat i AllmÀnt;


Jaha sĂ„ va man förkyld igen! SĂ„ fort jag kommer in i mitt bĂ€sta trĂ€ningsmode sĂ„ blir jag sjuk! JĂ€kligt irriterande! 

Helgen har varit bra, va pĂ„ Disney live igĂ„r med Tilde och Jasmine. VĂ€ldigt uppskattat! Ätit mer Ă€n va jag borde men har Ă€ndĂ„ legat helt okey i snitt runt 1500 kcal per dag. Och dĂ„ har jag inte kunnat trĂ€na heller pga förkylningen. Men nu Ă€r det ny vecka och nya tag! Hoppas pĂ„ att kunna trĂ€na imorgon men vi fĂ„r se, inte vĂ€rt att gĂ„ för tidigt och sen bli sjuk igen. 

Aja nog om det! 


Dagens mellis, kalkon, keso, sockerĂ€rtor och salladskrydda. 


HemmatrÀning och morgonpromenad...

publicerat i AllmÀnt;



Tuva vaknade vid 6 och ville kĂ€ka, gick upp och Ă„t frukost, det vanliga just nu som bestĂ„r av 2st rĂ„gkusar med kalkon och gurka och en kopp kaffe sĂ„klart!  Tittade pĂ„ hem till gĂ„rden pĂ„ play, Tilde vaknade och ville mysa och Ă€ta macka. Packade ihop lite saker som hon behöver hos mormor. Medans Patrik lĂ€mnade Tilde dĂ€r sĂ„ körde jag lite hemmatrĂ€ning, 30 min tabatatimer, blev ben mage och armar. Sen 1 timmes promenad. KĂ€nner mig lite snorig men Ă€ndĂ„ inte sjuk sĂ„ det Ă€r svĂ„rt att motivera att inte trĂ€na. SĂ„ nu ligger jag i badet efter att ha Ă€tit lite mellanmĂ„l, kesella med fun light och frysta hallon och blĂ„bĂ€r. Jag hatar smaken av kesella sĂ„ fun lighten gjorde den Ă€ndĂ„ helt okey att Ă€ta. Kör fun light med stevia sĂ„ det Ă€r bara 2 kcal per portion. Till lunch blir det keso, avokado kalkon och vĂ€rldens godaste salladskrydda, köpt pĂ„ krusmyntagĂ„rden pĂ„ Gotland! Älskar den! 

IgĂ„r hade jag mina funderingar pĂ„ att lĂ„ta bli shapeup pĂ„ helgerna, men kom pĂ„ att det Ă€r just dĂ„ det behövs som mest. Åt mer Ă€n va som va planerat igĂ„r men lĂ„g Ă€ndĂ„ under 2000 kcal sĂ„ det Ă€r helt okey! SĂ„ jag kör pĂ„ och ser hur det kĂ€nns! 

Ha en hĂ€rlig helg! 

Puss! 





4:e dagen avklarad!

publicerat i AllmÀnt;


Nu har jag Ă€tit mindre i 4 hela dagar, första 2 dagarna va vĂ€rst! Nu Ă€r jag visserligen hungrig frĂ„n och till men Ă€ndĂ„ helt okey. Äter frukost lunch middag med 2 mellanmĂ„l, mindre portioner och mer nyttigt. Det verkliga provet blir till helgen,godis och chips kommer jag Ă€ta, men det kommer sjĂ€lvklart vĂ€gas sĂ„ jag hĂ„ller mig inom mina ramar. Nu tĂ€nker ni sĂ€kert, oj hon kommer bli besatt, svar, njaae man kan bli det, det gĂ€ller bara att sluta nĂ€r du nĂ„tt din mĂ„lvikt. Jag vet att jag inte kommer fĂ„ nĂ„gra problem att sluta vĂ€ga maten eftersom jag gjort det hĂ€r förut och Ă€ndĂ„ har en ganska sĂ„ sund kroppsuppfattning. Jag har sagt till P att han fĂ„r sĂ€ga till mig om jag börjar "flippa" sĂ„ lĂ€nge man Ă€r medveten Ă€r det lugnt. 

Ja det va vĂ€l det! 

Puss! 



SÄ jÀkla taggad!

publicerat i AllmÀnt;

Nu ska sista kilona vĂ€ck! Har fr.o.m. idag börjat med shapeup. 1kg i veckan Ă€r mĂ„let och slutliga mĂ„let Ă€r 58kg. Kommer fortsĂ€tta att trĂ€na 6 dagar i veckan och fokusera mer pĂ„ cardio. Jag vet att det fungerar eftersom jag gjort det förut! Äter vad jag vill, bara mindre, en sĂ„dĂ€r 500 kalorier mindre. Effektivt och ingen svĂ€lt eller skum diet. Jag har redan testat massa "quickfix" och det fungerar sĂ„ lĂ€nge du Ă€ter sĂ„ resten av ditt liv men sĂ„ fort du Ă€ter vanligt igen sĂ„ gĂ„r du upp. Not so good right? Inga förbud gör det hela mycket mera roligt!

Vill ni med gÄ ner i vikt? HÀng pÄ vettja!

Puss!