Dags för uppdatering!

publicerat i AllmÀnt;


Jaha va ska man börja? Har vÀl inte hÀnt sÄ himla mycket sen jag slrev sist förutom att jag kÀnner mig gladare igen, livet gÄr verkligen upp och ner.

IgÄr va jag och Ewa och kollade pÄ fotboll Bajen-degerfors tyvÀrr sÄ gick det inge vidare, förlorade med 2-1

s u ck

Tog tunnelbanan till gullmars, va sĂ„ sjukt mkt folk, fick stĂ„ hela vĂ€gen frĂ„n fridhemsplan! Intryck mot en glasruta med en mans "Ă€dlare delar" tryckt mot mig, endel verkar ta första bĂ€sta chans till lite mys, men det va absolut inte mysigt för stackars mig! Jag hatar verkligen att Ă„ka kommunalt, mĂ„r riktigt dĂ„ligt av det, panikkĂ€nsla och hjĂ€rtklappning, men igĂ„r va jag stark! Lyssnade pĂ„ ramstein och försökte fokusera pĂ„ mannen brevids klocka, en "silverfĂ€rgad" casio. Ångesten kom aldrig, jag klararde mig! Och av det kĂ€nner jag mig stĂ€rkt!
Kom och tÀnka pÄ nÀr jag stog dÀr hur det va varje dag man skulle Äka emellan Farsta Strand och Danderyd nÀr jag gick i gymnasiet, att Ängesten va sÄ stark att jag fick gÄ av varje till varannan station, kom ofta försent. SÄ ni kanske förstÄr att det verkligen va en skön kÀnsla för mig att klara en sÄdan utmaning?

Jaja nog om detta...just nu sitter jag ensam i soffan, Tilde har lagt sig för natten och Patrik Àr hemma hos Efe och ska ha en grabb-kvÀll. Hoppas han fÄr det trevlig. FÄr se om Amit kommer över ikvÀll och gör mig sÀllis till nÄn bra rulle.

Ha nu en underbar lördag alla gullisar <3





Foookuseeeera Nadia!

The botten is nÄdd

publicerat i AllmÀnt;

En sak som stör mig Àr att jag nÄnstans trodde att jag hade förÀndrats som mÀnniska, men ÀndÄ sÄ tar jag sÄ illa vid mig vid minsta lilla grej. Tror att alla har nÄn slags ond plan mot mig, att sÄ fort jag lÀmna rummet sÄ pratas det illa om mig. Konstiga blickar, sjÀlv flackar min blick och jag darrar pÄ rösten. Kan inte tÀnka klart. Min sjÀlvkÀnsla Àr nog inte sÄ bra som jag trodde. Nu Àr jag tillbaka pÄ noll igen...lilla jÀvla vÀrdelösa Nadia!

En  dag ska jag ocksÄ vara stolt över mig sjÀlv, inte bry mig om vad andra tycker, tÀnker och sÀger. Men jag Àr inte dÀr Ànnu....inte pÄ lÄnga vÀgar!


Att det bara kan vara jobbig att stÄ i kön pÄ ica, det pratas och viskas, troligtvis inte om mig, men tankarna gÄr inte att sudda ut, dom finns dÀr nÀra till hands för att fÄ mig osÀker och jag skruvar oroligt pÄ mig. Ska nÄn se att jag Àr sÄ nervös som jag faktiskt Àr? 

Nu Àr Ängesten tillbaka som ett jÀvla brev pÄ posten!

f a n






Helgen

publicerat i AllmÀnt;

Fredag va vi bara hemma och fixade inför helgen, stÀdade och sÄnt kul. PÄ kvÀllen vart det orginellt fredagsmys framför tv:n.

Lördag va vi ute pÄ en promenad, vart vÀl inte den lÀngsta typ en svÀng till maxi och storhandla.

Söndag Äkte vi till min pappa, vi gick till bussparken och gungade och Äkte rutchkana, tror att jag och Sassa hade roligare Àn va Tilde hade! Vi Äkte tÄg i rutchkanan och tÀvlade i vem som kunde hoppa lÀngst frÄn gungan, jag vann! Haha! Va underbart att man fick va lite barnslig, tror att det gör mig till en grym mamma, jag kommer aldrig va den mamman som sitter brevid och tittar pÄ, jag kommer lÀtt vara med och leka. Hoppa i vattenpussar och bygga sandslott. Underbart!





Efter det hÀr lÀt hon nog inte testa bebisgungan igen, haha!


Idag har vi varit och shoppat lite, sen gick vi förbi skytteholmsparken och gungade.
IkvÀll ska jag och Lena ivÀg och spela rinkebytrÀffen som ocksÄ den ingÄr i sthlm-mÀsterskapen. Hoppas det gÄr bra!
Just i nulÀget ligger jag fortfarande 3:a i söderstriken, fÄr se hur lÀnge det varar.

NÀ nu blire kaffe, i morron ska vi fika med Sten som precis har blivit pappa till en underbar liten tjej! Grattis bÀstatste Sten!



S T R I K E!

Onsdag och torsdag...

publicerat i AllmÀnt;

Fick inte tillfÀlle att sÀtta mig vid datorn och blogga igÄr sÄ det blir dubbel-inlÀgg idag istÀllet.

IgÄr kom Jennie och Edwin hit och fikade, sen gick vi till och kollade pÄ kameler, lamadjur, zebror och nÄgra djur till som va vid cirkusen pÄ huvudstafÀltet. Tror att jag och Jennie va mer intresserade Àn va Tilde och Edwin va,
 Haha!
Hur som helst sÄ va det jÀttemysigt att trÀffa dom igen! Fick en jÀttesöt liten "rosenbuske" som jag har stÀllt ute pÄ balkongen, tack finaste Jennie <3


<3

En vacker dag ska jag Àga en giraff!


Idag Äkte jag och Tildisen till mitt jobb och hÀlsade pÄ, sÄ roligt att trÀffa mina kollegor igen, jag har faktiskt vÀrldens bÀsta arbetsplats (och kollegor) sÄ det kÀnns riktigt roligt att börja jobba igen i augusti. FÄr ju faktiskt ÀndÄ vara ledig juni och juli sÄ jag hoppas pÄ vackert vÀder dÄ!

NÀ nu börjar 4 bröllop, satt och kolalde lite pÄ  Bajenmatchen, men jag blir bara förbannad sÄ jag böt kanal. Ibland undrar jag varför jag föddes grön-vit, man skÀms ju för FAN!

(Nu fÄr jag vÀl massa inbitna bajare efter mig)


MĂ„ndag och tisdag

publicerat i AllmÀnt;







IgÄr gick vi en svÀng till Camilla och fikade och snackade skit, det va mkt trevligt som vanligt, dÀrför gjorde vi en "favorit i repris" idag. Fast idag va vi alla 3 lite sega sÄ det blev bara en kortis.

StÀdat och fixat lÀgenheten, nÀr allt va klart hade Tilde rivit ut allt ur lÄdorna sÄ nu ser det ut som fan
igen! Men det Àr ju sÄ med smÄbarn, min nojja pÄ att allt ska va i tiptop-skick fÄr sig en törn, men det e bara att sÀtta sig pÄ hÀnderna och rÀkna till 100. NÀ men sÄ allvarligt Àr det faktiskt inte!

Idag har Tilde satt ihop 2 ord, det ena va kom och det andra va Tilde. SÄ himla söt, antar att jag oftar sÀger just sÄ!


IkvÀll ska jag bara ligga och slappa pÄ soffan och spana pÄ House, hoppas eran kvÀll blir lika göttig som min!





Om ni vill ha en personlig och mysig men ÀndÄ proffsig frisör ska ni gÄ hit!

Söndag

publicerat i AllmÀnt;

Satt uppe sent igÄr och följde den spÀnnande upplösningen i ESC, tyvÀrr tycker inte jag att rÀtt lÄt som vann, men Europa har sagt sitt! Att komma 3:a Àr inte fy skam, har ju inte haft sÄ bra placering sen 1999 sÄ det tycker jag vi kan vara nöjda med!

Idag har vi bara tagit det lungt, spelar pÄ styktipset, blir alltsÄ fotboll hela dan och ikvÀll Àr det VM-final i hockeyn! SÄ det Àr sport-söndag för hela slanten!

I morgon ska jag och Lena spela re-entry i söderstiken, hoppas pÄ bÀttre resultat för bÄde mig och Lena! Har fÄtt nÄn slags nytÀnding nÀr det gÀller bowlingen, sÄ det Àr kul, synd att det Àr sommaruppehÄll. Men det Àr ju tydligen dÄ man verkligen ska satsa och trÀna.

NÀ nu ska jag bÀnka mig framför tv:n och kolla pÄ Arsenal-Aston villa.

Ha en forsatt fin söndag!


       


ESC-kvÀll!

publicerat i AllmÀnt;

Sitter och kollar pÄ ESC och mÄste bara sÀga att jag tycker Saade gjorde riktigt bra ifrÄn sig! Har inte riktigt tyckt om den lÄten men jag Àr nog beredd att lÀgga mig, den Àr faktiskt riktigt bra, och koreografin Àr sÄ grym! Men kan den va annat nÀr en frÄn dansgruppen bounce har gjort den? Och jag bara Àlskar Erics klÀder, tycker t.o.m att han Àr s e x i g! FÄr vÀl bara hoppas att han kan fÄ en bra placering eller t.o.m vinna!






Förövrigt sÄ har vi haft en trevlig lördag, varit och fikat hos mormor och morfar, fick trÀffa min kusin Ronja och Kalle, och Àven min morbror och moster, va lÀngesen vi sÄgs!
Tilde har varit glad hela dan, pratat Ä pratat Ä pratat (det mesta lÄter som kinesiska) Hon Àr sÄ söt vÄran tjej!

NÀ nu ska jag kolla vidare pÄ ESC, ha en mysig kvÀll nu alla underbara!





Fredagen den 13:de

publicerat i AllmÀnt;








Som alla vet klassas ju fredagen den 13:de som en otursdag, tÀnkte att man kanske skulle vÀnda den trenden
 genom att bara kÀnna lycka och harmoni. Jag har i princip alltid stannat hemma varje sÄn dag, försökt lÀgga ledigt pÄ schemat nÀr jag jobbade. En mer vidskeplig mÀnniska fÄr man leta efter. Men eftersom mitt nya liv har börjat nu sÄ kanske den hÀr dagen bli min turdag? Ja det ÄterstÄ att se!

Nu Àr lÀgenheten nystÀdat och doftar citron, Tilde sover och jag har satt mig i soffan med en kopp kaffe. IkvÀll Àre hockey som gÀller, heja Sverige! Och i morgon Àre eurovision, har aldrig varit direkt intresserad av eurovision men i morgon kommer jag iallafall heja pÄ Sverige, lÄten Àr vÀl inte i vÀrldsklass men jag tÀnker stötta Sverige i det hÀr ÀndÄ! Bara att hÄlla tummarna.




Thats all for now people!



 

En hÀrlig kÀnsla i bröstet...

publicerat i AllmÀnt;

Finns nog en risk att ni kommer tycka att jag Àr hur flummig som helst, men men here we go!

Sen i mÄndags har jag kÀnt mig lycklig, inte vanligt lycklig utan nÄn slags euforisk kÀnsla. Som att mitt liv började om, nÀstan att jag blev som pÄnyttfödd. Jag Àr numera en ny mÀnniska, en mer kÀrleksfull och förstÄende person. En som inte dömmer utan att veta, som inte föraktar utan att frÄga. Jag har bara det hÀr livet som Nadia, allt som har hÀnt tidigare i livet tillhör det förgÄngna men det Àr ÀndÄ dem sakerna som har format mig som person. Om man aldrig har upplevt ren och skÀr smÀrta hur ska man dÄ veta hur det Àr nÀr nÄtt kÀnns vÀldigt bra?

Jag hoppas att jag kan ge styrka till andra som har kÀnt det som jag gjorde, Ängest, panik, sjÀlvmordstankar, sjÀlvdestruktivitet osv. Man kan bli fri frÄn allt det bara man hittar sitt inre ljus i sjÀlen.


Glöm nu inte alla ni underbara att ni faktiskt Àr vÀrdefulla, det finns bara en av just dig!

SöndagskvÀll

publicerat i AllmÀnt;

I fredags Äkte jag in till mammas jobb och lÀmnade av Tilde, hon fick spendera hela helgen hos sin underbara mormor. Dom hade haft det supermysigt, Tilde har sagt vovve och gjort smÄ försök att skÀlla (gick vÀl sÄdÀr)

Jag och Patrik Äkte in till gÀrdet och kÀkade och spelade bowling pÄ ballbreakers, Patrik vann! (bowling Àr ingen lek, det Àr blodigt allvar sÄ discobowling och mohjito Àr inget för mig!) Bowling Àr en seriös sport om ni inte har hajat det!
Sen Äkte vi till Josefs födelsedagsfest, va vÀl dÀr nÄgra timmar, va vÀl hemma vid halv 2.

PÄ Lördagen Äkte Amit jag och Patrik till VingÄker och shoppade loss, pÄ kvÀllen hyrde vi en film. Patrik somnade pÄ soffan, jobbigt att va barnfri :-)

Idag Äkte vi och hÀmtade Tilde och sen Äkte vi hem till pappa och Titti och firade Tittis och Davids födelsedag. Haft en riktigt mysig helg. Va folk Àn sÀger sÄ behöver man lite kvalitéttid som förÀlder. SÄ nu Àr jag redo för en ny vecka med bus och lek med min Àlsklingstjej!

I morgon ska jag och Lena dra och spela söderstiken som ingÄr i Sthlms-mÀsterskapen. Föresten jag kom pÄ 4:e plats i brandbergstrÀffen som ocksÄ ingÄr i Sthlms-mÀsterskapen. Tycker det kÀnns helt okey iallafall!

Och sumpan-herrarna tog SM-brons i Norrköping! TrÄkigt att pokalen inte fick komma hem till sumpan iÄr, men ett brons Àr inte fy skam det heller! Grattis boys!

NĂ€ nu blire slagg!

Gonatt!



Idag va inte solen blyg, fortsÀtt sÄ!

Kallt och jÀvligt!

publicerat i AllmÀnt;

Veckan har gÄtt snabbt, Tilde Àr frisk nu sÄ nu kan vi bocka av "3 dagars feber" frÄn listan pÄ barnsjukdomar. Skönt att ha den avklarad!

Idag har vi bara tagit det lungt, tog en promenad men det va sÄ kallt och regning sÄ det blev bara en snabbis till h ica. TvÀttat och fixat, oj vilken spÀnnande dag vi har haft nÀr jag tÀnker efter...

Ja ni mÀrker sjÀlva, har inte sÄ mkt intressant att skriva sÄ jag fÄr Äterkomma...


s u c k