Fjuuuuuk!

publicerat i

SÄ jÀvla vÀrdelöst! 3 jÀkla arbetsdagar kvar och jag blir sjuk, nu! Hatar att va hemma frÄn jobbet, att ringa och sÀga att man inte kommer Àr nig bland det vÀrsta jag vet.

Vaknade varje timme inatt, sprÀngande huvudvÀrk och stel och ont i nacken. Frös, svettades och jÀkla massa sammandragningar. Gick upp vid 5:15 och gjorde mig iordning. Slutade med att jag satt i soffan och grÀt. Velade fram och tillbaka om jag skulle gÄ till jobbet eller inte, skulle jag bara Äka dit och fixa det viktigaste med bestÀllningar m.m? Tull slut bestÀmde jag mig för att stanna hemma. Ringde till jobbet och sen somnade jag och sov till 10.00.
Blir hemma imorgon ocksÄ, men pÄ onsdag borde jag vara i tillrÀckligt bra form för att kunna jobba. Sista dagen innan mammaledighet.

Hoppas ni andra har haft en bra mÄndag.

Vabbar idag!

publicerat i

Tilde har hostat och snorat hela natten! Nu sover den hon middag och jag googlar pĂ„ barnvagnar. Vill sĂ„ gĂ€rna ha en ny vagn till bebis. Brio kommer slĂ€ppa en ny vagn i februari som heter brio smile, en uppdatering av brio sing som vi har nu. En klar förbĂ€ttring, lufthjul, bĂ€ttre handtag, lĂ€ttare att fĂ€lla ihop och fullt ligglĂ€ge pĂ„ sitt delen sĂ„ man kan har mjuklift i. Även suffletten Ă€r lĂ€ngre! Tror jag Ă€r lite kĂ€r, nu mĂ„ste jag bara övertyga Patrik om det :-) vill ha svart vagn med röd mjuklift. Kommer bli sjukt snyggt! Tror att den lilla "boaren" har börjat krypa fram, vill fixa och dona inför bebisen ankomst! SĂ„ himla mysigt!

NĂ€ nu ska jag googla vidare!

Puss!

TÀnkte att det va lÀge att uppdatera lite!

publicerat i

Ja det va ett tag sen jag skrev, imorgon gĂ„r jag in i vecka 24, nu tycker jag veckorna sniglar sig fram. Jag mĂ„r ganska bra. Lite ont men ingen fara sĂ„lĂ€nge jag inte stressar pĂ„ för hĂ„rt. Bebis rör pĂ„ sig endel. Börjar kunna se sparkarna utanpĂ„ magen. Ballt! Testade att sjunga lite för magen idag nĂ€r jag tig ett bad. Blinka lilla stjĂ€rna verkade fĂ„ igĂ„ng bebis och lilla snigel verkade lugna. Roligt det dĂ€r! Jobbar bara 3 veckor till sen gĂ„r jag pĂ„ mammaledighet med Tildus. Ska julstöka och mysa hela december. Sen i januari gĂ„r jag pĂ„ havandeskapsledighet. Blir inte jobb pĂ„ JÄTTELÄNGE!

I helgen har vi varit barnfria mellan lör-sön. Gick pÄ bio i lördags och sÄg en ovÀntad vÀnskap, bÀsta filmen pÄ lÀnge! Har ni inte sett den mÄste ni bara se den! IgÄr blev det brunch pÄ Nordic light. Massa mumsigheter! Sen pÄ kalas för mamma och morbror som fyller Är pÄ onsdag. Till pappa en svÀng och "gratta" pÄ farsdag. Varit en hÀrlig helg! Hoppas ni med har haft en bra helg <3

Ha en hÀrlig mÄndag! Puss!