Snö snö snö...

publicerat i AllmÀnt;

SÄ vackert nÀr det Àr sÄ vitt ute, innan alla bilar gör snön brun och Àcklig!

Idag ska vi ta en svÀng till sumpan och ta en fika. Sen ikvÀll ska jag provtrÀna pÄ Actic, hoppas det kÀnns okey. Jag behöver verkligen komma igÄng!  SÄ jÀkla trött pÄ min mage, sÄ jÀvla Àcklig! Jag vill vara fit och vÀltrÀnad inte se ut som nÄn gammal kÀrring pÄ 65Är!

Men jag har ju bara mig sjÀlv att skylla, att jag va tvungen att trycka i mig sÄ mycket goa grejer under graviditeten.
Har ju iofs bara 4 kg kvar till jag nÄtt min matchvikt, men min mÄlvikt Àr nÄgra kilon till. Dessutom sÄ Àr det ju en bra grej att vara stark och ha bra kondis sÄ man kan springa efter lill-tussan sen nÀr hon vÀl börjar med det.


End of story...


Vilket hÀrligt vÀder!

publicerat i AllmÀnt;

Jag Àlskar verkligen det hÀr vÀdret, myspys pÄ hög nivÄ! Jag tycker t.o.m att det Àr mysigt att vara ute, har varit och hÀmtat en julklapp frÄn vÄra slÀktingar i USA, Tilde fick ett par snickarbyxor och en jÀttesöt trja med nyckelpigor, hon fick ocksÄ en sjungande ren som sjunger "donŽt worry be happy" SÄ cool, vet inte riktigt om Tilde gillade den men jag gjorde det ialf. Har spelat den hela dagen, haha!

Snart kommer min kÀra mamma hit och ska Àta middag, sen ska hon passa Tilde medans jag trÀnar bowling ikvÀll. P ska ut och Àta med jobbet.

KÀndes riktigt bra pÄ trÀningen i mÄndags sÄ jag hoppas det kommer kÀnnas minst lika bra ikvÀll. Bara att kÀmpa pÄ. Har vÀl börjat ta det hÀr med trÀningen pÄ lite större allvar. Jag vill ju sÄklart bli bra, och inte bara ibland utan för det mesta. Och dÄp kan man inte ligga hemma pÄ soffan, det blir man fasen inte bÀttre av...sÄ trÀna trÀna trÀna!!!

Ja d va en liten uppdatering iallafall!

KÀnner mig sÄ julnödig!

publicerat i AllmÀnt;

Har redan börjat pynta, bakade lussebullar idag. Jag e riktigt jÀkla julnödig! Funderade starkt pÄ att grilljera en skinka ocksÄ, men dÀr fick det nog vara stop, haha!

I helgen har det mest blivit slappa, och en och en annan bowlingmatch. Spleade pÄ lördagen med b-laget=vinst! Och med c-laget pÄ söndagen=vinst! Vi Àr sÄ himla bra. Funderar pÄ om jag ska ta mig till hallen idag och rulla lite. FÄr se om orken infinner sig.

Va pÄ acticgym igÄr och bokade en provtrÀning. MÄste bli av med min extra kilon, dessutom tror jag att jag kommer mÄ mycket bÀttre bÄde psykiskt och fysikt om jag trÀnar lite. Ja vi fÄ la se :-)

Thats all for today!

HuvudvÀrk och allmÀnt trött...

publicerat i AllmÀnt;

IgÄr började dagen lungt, sen kom syster och Jasmine hit, vi tog en snabbfika i centrum.Sen pÄ kvÀllen kom Janne Tuija och deras lilla Ozzie. Snackade lite skit och jag gullade med bebis. SÄ himlans söt.

Idag har jag sjukt ont i huvudet, fÄr ta det lungt idag. En promenad eller sÄ fÄr det vÀl bli iallafall.

Orkar inte skriva mer...s u c k

Mysig dag...

publicerat i AllmÀnt;

Idag har jag och Tildisen bara tagit det lungt, va ute och gick en liten runda sen har vi bara myst och lekt massa. Har köpt en liten tandborste och tandkrĂ€m till lilla gumman sĂ„ vi kan börja borsta dom smĂ„ tandsingarna. Hon vĂ€xer sĂ„ snabbt sĂ„ man hinner knappt med, det blir bara roligare och roligare för var dag som gĂ„r. Älskar det lilla livet sĂ„ otroligt mycket! Just nu sitter hon pĂ„ sin lekmatta och tittar pĂ„ mig och skrattar, gullunge!

IkvÀll Àr det house, kÀnns som att det börjar spÄra ur lite granna, vad har hÀnt med alla spÀnnade sjukdomsfall? Ska han bli nÀsta Gordon Ramsey nu eller? Men jag lÀmnar honom aldrig! Hot hot hot!

Nu blire lite gröt till Tilde...thats all for now!

Regn och rusk!

publicerat i AllmÀnt;

Ligger i sÀngen och surfar och lyssnar pÄ Melissa Horn, regnet öser ner ute. Tilde sover sÄ jag passar pÄ att ha lite "Nadia-qualitytime" Riktigt mysigt, mÄste samla krafter för att gÄ till Ica och handla, haha!

Jaha dÄ ska man vÀl uppdatera om helgens bravader.

I fredags va Irené, Janne och Olle hÀr pÄ middag, va riktigt trevligt, vi trÀffas aldeless för sÀllan.

I lördags vare match mot tyresö, och vi vann, jag spelade bra, fick 726 pÄ 4 serier och bÀsta serien lÄg pÄ 215 om jag inte minns fel. Funderar seriöst om jag ska ner och trÀna ikvÀll. SÄ kanske man fÄr Ànnu bÀttre resultat nÀsta helg.

IgÄr firade vi mamma och min morbror som fyllde Är, kÀkade tÄrta och pratade, riktigt jÀkla god tÄrta!
Efter det Äkte vi förbi pappa en svÀng och lÀmnade lite choklad. Oj oj oj vilken snÀll dotter jag Àr!

Idag blire en lugn dag hemma, mÄste bara ivÀg och handla lite smÄgrejs pÄ ica. HÄller pÄ och övervÀga om vilket som Àr viktigast, bowlingtrÀning eller CSI? Tufft val, mkt tufft!

Thats all for now!

Tacomiddag med syster och familj

publicerat i AllmÀnt;

IgÄr hade jag och Tilde en mysdag med Jennie och Edwin, kÀkade B&J och drack kaffe, tog en promenad till sumpan.

Tilde har en gnÀlldag idag, vill inte sova, inte sitta eller ligga. Bara bli buren hela tiden. Lite svÄrt att stÀda och fixa inför helgen nÀr man har en liten som bara vill bli buren. FÄr vÀl skaffa nÄn slags bÀrsele.

IkvÀll kommer syster med sin familj hit och vi ska kÀka lite och snacka lite. Blir vÀl idol som vanligt. Chips godis och mys.

I morron Àr det match i sumpan igen, har vart uppehÄll nÄgra veckor nu sÄ ska bli kul att spela igen! Om jag inte minns fel sÄ möter vi Tyresö som ligge 1:a i tabellen. Skulle sitta gött med en vinst mot dom. PÄ söndag fyller min Àlskade mamma Är, sÄ vi ska fira henne. Och sÄ Àr det ju farsdag, jag och Tilde har redan köpt en liten present till P.


Jaja nu tror jag ialf att Tildisen har somnat sÄ man kan sÀtta igÄng med lite stÀdning.

Idag Àr jag trött...

publicerat i AllmÀnt;

Jag tror Tilde har börjat fÄ nÄn slags separationsÄngest, sÄ fort jag ska lÀgga henne i sin sÀng för att hon ska fÄ vila lite börjar hon grÄta hysterisk, i vanliga fall brukar jag kunna ge henne nappen och stryka henne över pannan. Men igÄrkvÀll vakande hon lagom till att jag och P skulle gÄ och lÀgga oss, grÀt och grÀt. Det enda som hjÀlper Àr att ta henne i famnen. Hoppas det Àr övergÄende för hon har ju sovit sÄ bra i sin egen sÀng.

IgÄr hade vi en jÀttemysig dag, gick en svÀng till Ica och handlade lite mat. Sen nÀr Tilde somnade sÄ passade jag pÄ att kolla pÄ sex and the city 2, sÄ himla underbara dom Àr!

Sen blev det en kvÀllspromenad, gick lite lÀttare att gÄ nÀr modden hade fryst en aning. Gick runt i RÄsunda och kollade i skyltfönter, tycker det Àr sÄ mysigt att gÄ kvÀllspromenader.

Idag ska vi ivÀg och trÀffa Jennie och Edwin, va ett tag sen vi sÄgs sÄ det ska bli mysigt!

IkvÀll ere Robinson, i like alot!

Snöstorm och allmÀnt jÀvligt!

publicerat i AllmÀnt;

Varit pÄ jobbet pÄ lönesamtal, fÄr se vad man fÄr för ökning. Tog bussen till jobbet, först missade jag den, fick gÄ till Solna centrum. DÀr höll jag pÄ att missa den bussen ocksÄ, krockade in i busskuren (nÀ jag har inte barnvagnskörkort) NÀr jag skulle pÄ bussen sÄ va det trÄngt sÄ in i helvete. Fick böka och stöka ett bra tag innan vagnen fick plats. Jag hatar verkligen att Äka buss med barnvagn. Och min vagn Àr inte den smidigaste heller. Ska köpa en vagn av syrrans kille som har smÄ hjul framtill sÄ man kan ta sig runt i affÀrer utan att riva ner allt pÄ hyllorna.

Nu e vi bara hemma och tar det lungt, rensat tvÀtten och fixat lite nu medans Tilde sover.

Jaja thats all for today!

Kallt!

publicerat i AllmÀnt;

Haft en riktigt skön helg, i fredags kÀkade vi en god middag hemma och senare pÄ kvÀllen drog jag hem till David och drack nÄgra bira och snackade skit.

PÄ lördagen Äkte vi till Bromma blocks och shoppade loss lite, och efter det lÀmnade vi Tilde hemma hos min mamma. KÀkade middag pÄ "Greken" och drack lite vin, sen hem till Amit pÄ förfest. Blev ingen utgÄng för mig och P sÄ vi Äkte hem och kollade pÄ  Beck-levande begravd. Riktigt bra film, iofs Àr typ alla Beckfilmer bra!

PÄ söndagen Äkte vi till Barkaby och köpte en ny taklampa till sovrummet och lite andra inredningsgrejer. Sen till mamma och Àta middag och hÀmta Tildisen.


En helt underbar helg alltsÄ <3

Fikatime!

publicerat i AllmÀnt;

Har sÄ jÀkla ont i ryggen idag, vi va hemma hos Amit igÄr och kÀkade middag, sen fick jag lite massage, och idag har jag sÄ ont i ryggen. MÄste nog gÄ till en seriös massör. Har sÄ sjukt mÄnga knutor i rygg och nacke.

Idag ska vi ta en svÀng till sumpan och trÀffa Sten, fÄr se vad han har för roliga nyheter att berÀtta. Nu har han hÄllt mig pÄ halster lÀnge nog!

IkvÀll blire lasange till middag, sen ska jag kolla pÄ House. Favorit-tisdag <3




MĂ„ndag igen...

publicerat i AllmÀnt;

Helgen har varit fullspÀckad, i fredags va jag hos Camilla och fixade till hÄret lite, sen pÄ kvÀllen drog jag till Greens och snackade lite skit med nÄgra frÄn bowlingen.

PÄ lördagen vare Tildes kusins dop, jag och Tilde satt lÀngst bak i kyrkan beredda att springa ut nÀr Tilde fick sina grÄtattacker, P va gudfar sÄ han stod framme vid Andreas och Sofia och lilla Ebba. Gick ÀndÄ ganska bra Àven fast Tilde inte hade sÄ stor lust att vara varken tyst eller sitta stilla. (barn Àr vÀl sÄ i guess) Sen efter dopet Äkte vi hem till Sofias förÀldrar och kÀkade smörgÄstÄrta.

PÄ kvÀllen drog P ut med sina polare pÄ krogen sÄ jag lÄg hemma pÄ soffan och zappade emellan kanalerna, roligt vÀrre?

PÄ söndagen Äkte vi hem till pappa och firade hans födelsedag sÄdÀr 1 mÄnad försent. Fikade och pratade och hade allmÀnt trevlig (förutom P som inte mÄdde sÄ bra, som man bÀddar fÄr man liggar brukar man vÀl sÀga?)

NÀr vi kom hem tryckte vi oss kebab och kollade lite pÄ filmen "50 first dates"

Aaa det va min helg det...

Idag har vi inte gjort ett dugg, snart ska vi ivÀg till Amit och kÀka middag. Najs najs!