Rensat bland klÀder!

publicerat i AllmÀnt;

Gjorde en fin liten hög med motivationsklÀder, tÀnk sÄ snygga klÀder jag har, men inte kan anvÀnda! Ser verkligen fram emot nÀr jag kan komma i dom. Om jag fortsÀtter trÀna som jag gör och tÀnka pÄ vad jag sÀtter i mig sÄ Àr nog mÄlet inte allt för lÄngt borta. En skillnad frÄn nÀr Tilde va nyfödd va att dÄ fikades det Ät bÄde höger och vÀnster, i veckan Àter jag inget fikabröd alls, kaffe rÀcker gott! Kan hÀnda att det slinker ner en glass men absolut inte varje dag! IgÄr va jag ensam med Tilde och Tuva hela dagen sÄ nÀr dom hade somnat lyxade jag till det med popcorn och lite bilar. Brukar ha onsdagar som en "treatdag" eftersom Patrik Àr borta hela dagen och kvÀllen pÄ möte. Och min vilodag Àr och min lyxardag :-)

Idag blir det gymmet ialf! Ska bli sÄ skönt att fÄ göra av med lite energi!

Puh!!!

publicerat i AllmÀnt;

Är redo att hoppa framför en bil pĂ„ Autobahn! Vilken jĂ€kla dag!! Dra Ă„t h-vete och kom aldrig igen! SĂ€msta onsdagen i mannaminne...!

SĂ„ nu va det ur mitt system!

Nu syndar jag..popcorn glass och kanske men bara kanske ett glas cola.

Halv sjukstuga...

publicerat i AllmÀnt;

Tilde fick va hemma idag, hostar lite och Àr hÀngig. Blir film och mysdag idag!

IgÄr blev det en skön trÀningsdag, promenad runt lötsjön och lunch i solen, synd att gröna stugans standard suger, dÄlig service och kass mat! Usch och fy! GÄ inte dit sÀger jag!!
NÀr Patrik kom hem blev det gymmet, mest fokus pÄ cardio men trÀnade lite axlar med. Testade köra plankan efter sÄ lÄng tid, kÀndes bra men det Àr lÄngt kvar till min"gamla" form. PÄ kvÀllen blev det 1 timmes PW. Blivit tipsad om en utmaning som strÀcker sig till 11 augusti, 5 promenader i veckan 5 gympass per vecka och 5 mÄltider per dag. Ska om modifiera den lite, köra sÄ mkt jag kan. KÀnns ÀndÄ inte som att det enda jag vill fokusera pÄ i sommar Àr trÀning. Men att ialf försöka gÄ ut och promenera varje dag, trÀna typ 4 ggr i veckan och Àta frukost lunch mellis och middag. Byta ut kvÀllsmackor mot frukt eller yoghurt. En plan ialf, fÄr se hur bra det gÄr!

Idag blir det ingen trÀning eftersom Patrik har möte ikvÀll :-( fÄr köra lite bentrÀning hemma ialf!

MĂ„ndag...

publicerat i AllmÀnt;

Idag var det dags för Tuvas första omgÄng vaccin, oj sÄ hon grÀt! Gör ont i mammahjÀrtat. Tilde och Patrik va med, fast dom fick stanna i vÀntrummet och leka. Sen hem och Àta lunch och leka pÄ gÄrden, fika och lek hos Nilo. Sen 1 timmes trÀning pÄ gymmet och efter det middag. Nu ligger jag i badet och bloggar, har inte varit sÄ mkt som hÀnt utom att vi varit pÄ landet och firat midsommar. Blivit endel promenader och lite kubb samt badminton. Helt sjukt vilken trÀningsvÀrk jag fick av badmintonen! Gött!

Har lite nya tankar angÄende trÀningen, funderar pÄ om jag bara ska köra kondistrÀning tills jag gÄtt ner mina sista kilon. KÀnns ÀndÄ som om det Àr det jag lÀngtar efter. Att komma i mina jeans igen. 6kg kvar till okey-vikten som Àr 60kg. Sen trÀna mig ner till 58kg. Det ska bara gÄ!!
Idag körde jag 1 timme pÄ löpbandet, gÄende snabbt i lutning. Imorgon blir det PW med Nilo och gymbesök efter det. Troligtvis en promenad fram och tillbaka till Solna C ocksÄ om inte bussarna har börjat gÄ.

Hur gÄr det för er andra? Kommit igÄng Ànnu?

Puss!

Gör oss redo för midsommar...

publicerat i AllmÀnt;

Morgonen började bra, vaknade vid 8, gick upp fixade oordning Tilde och Tuva, förberedde inför packningen. LÀmnade Tilde pÄ dagis, hem packa tvÀtta och stÀda. Hann med en gofrukost pÄ altanen. Ge Tuvis mat, Àta sjÀlv. Och nu sitter jag i solen med en iste och njuter. Jag mÄr verkligen bra nÀr jag vet att jag snart kommer ha mjukt grÀs under fötterna. Det gör ont i hjÀrtat att det hÀr kommer bli sista sommaren pÄ VÀtö. Jag Àlskar verkligen det stÀllet. DÀr kan man andas ut och lÄta barnen springa fritt. Aja fÄr njuta medans det finns kvar..

IgÄr va det en lugn dag, lunch med Camilla, lek pÄ gÄrden efter dagis och ett gympass pÄ kvÀllen. Testade dessutom att göra parmesanpanerad aubergine, blev riktigt bra, synd bara att det mesta ska smaka Àgg, jag gillar Àgg men inom rimliga grÀnser. Gjorde dessutom en sats fröknÀcke. Det Àr riktigt jÀkla gott och smakar i princip som hÄrt bröd.

NÀ nu blir det mys i solen, och sen hÀmta Tilde.

Jun. 17, 2013

publicerat i AllmÀnt;

Nu har sommartiderna börjat pÄ dagis, det betyder att Tilde kommer va hemma mÄndag och fredag och gÄ pÄ dagis tisdag onsdag torsdag mellan 9.00-14.00. Den hÀr veckan blir extra kort för vi Äker till landet pÄ onsdag och ska vara dÀr över midsommar. Den hÀr dagen kommer mest bestÄ av lek och bus, lite film och mys.

IgÄr blev det en konstig söndag, Patrik va ivÀg och Ät lunch med "göra gott" och jag va ensam med barnen hela dan. Lekte, tjaffsade lite, gjorde fröknÀcke. Det blev riktigt gott! Inga kolisar alls, sÄ nu blir mitt mackbehov lite stillat ialf :-)
PÄ kvÀllen blev det PW med Nilo 1 timme och efter det 30 min styrka pÄ gymmet. KÀnner att jag börjar fÄ tillbaka lite mer styrka nu, skönt!

NÀ nu va det fÀrdigskrivet för nu!

Ha en hÀrlig mÄndag alla söta!

Godmorgon regniga söndag...

publicerat i AllmÀnt;

Ännu en vecka har passerat, so far har jag hunnit med powerwalk nĂ€stan varje dag och 3 st gymbesök. Blir nog ett ikvĂ€ll dessutom. Inte Ă€tit mackor pĂ„ en hel vecka. Jag som Ă€r en riktig mackoman trodde inte jag skulle klara mig utan, men tĂ€nk sĂ„ bra det har gĂ„tt! Till frukost brukar det bli yoghurt lchf-mĂŒsli 2 kokta Ă€gg och kaffe. Lunch, vanlig mat med mindre kolisar och middag vanlig mat med kolisar. KĂ€nns bra, kĂ€nner mig inte lika "tungmĂ€tt" som jag brukar göra.

Helgen har mest bestÄtt av lugn, varit hemma, trÀnat, myst och lekt. En skön helg med andra ord!

Hoppas ni haft en skön helg.

"Strong is the new skinny"

Första gymbesöket avklarat!

publicerat i AllmÀnt;

Tog i för kung och fosterland, kÀndes bra tills illamÄendet kom smygande. Ehh vaddÄ ta det lite lugnt i början? NÀr illamÄendet hade lagt sig kÀndes det ÀndÄ som att jag hade gjort riktigt bra ifrÄn mig. Tror jag snabbt kommer komma tillbaka till min vanliga styrka och ork. MÀrker ju bara pÄ kondisen efter att man börjat powerwalka, stor skillnad för bara nÄgra veckor sen. Grymt! Och jag vet att mina muskler bara ligger och vÀntar pÄ att fÄ "blomma ut"

Kom precis hem frĂ„n en PW runt rĂ„stasjön. 45 min prommis, kĂ€nns gött! SĂ„ nu har jag precis Ă€tit vaniljyoghurt med hemmagjord low carbmĂŒsli och hallon. Sjukt gott! Till middag blev det low carbolĂ€ttar och Ă€ppelmos. För er som undrar sĂ„ kör jag INTE lchf utan har bara plockat bort lite kolhydrater. Eftersom jag ammar sĂ„ behöver jag bĂ„de fett kolisar och protein, bara en liten nedskĂ€rning bara.

Åhh kĂ€nns hĂ€rligt att fĂ„ sĂ€tta igĂ„ng igen!

Nu mina vÀnner börjar resan, resan mot en starkare och friskare kropp!

Puss!

VĂ€gen tillbaka...

publicerat i AllmÀnt;

TÀnkte att det va lÀge att blogga lite, dagarna rullar pÄ. Ammar, gullar, leker, diskuterar, solar, dricker kaffe, promenerar. Ja det Àr vÀl sÄ dagarna ser ut. FrÄn förra veckan har jag och grannen börjat köra powerwalk pÄ kvÀllarna, gÄr mellan 7-10km. Riktigt skönt att rensa hjÀrnan lite. Att bara fÄ vara jag. Dessutom brÀnna lite fett! 6kg kvar till matchvikt! NÀr jag vÀl Àr nere pÄ matchvikt blir det gymmet. TrÀnar lite med hantlar hemma och kör lite olika övningar. Alltid nÄtt!

Idag fick Tilde va hemma frÄn dagis, snorig och dan. SÄ det blir fullt upp hela veckan, iofs Àr Patrik ledig torsdag och fredag sÄ det Àr skönt.

Ha en skön dag!