Sjuk?

publicerat i AllmÀnt;

NÄtt Àr det som inte stÀmmer! Blev ingen trÀning igÄr, mÄdde inte tillrÀckligt bra. Idag blir det vila och sen sÄ kanske vi ska hem till mamma och fira lite Valborg.

Bloggar mer senare...

Söndag!

publicerat i AllmÀnt;

Dagen har sprungit ivÀg,varit pÄ plantagen och kollat blommor. Sen kom familjen Larsson/Petterson och vi lekte i mulle meck och fikade. Mysigt! Nu har vi kÀkat Thai och snart ska jag ivÀg och trÀna. Pass 6 av 6. KÀnns riktigt gött! IgÄr körde jag axlar och rygg. Och idag blir det armar bröst och mage!

Hoppas alla ni har haft en hÀrlig helg. Fint vÀder har vi iallafall haft! Puss!


En trött liten tjej...

Vilket hÀrligt vÀder!!

publicerat i AllmÀnt;

Sitter pÄ altanen och lapar sol! Helt underbart! Tilde springer runt och tycker nog att det Àr lika underbart som vi. Idag har vi inga direkta planer fÄr se vad dagen har att erbjuda. Funderar pÄ om vi ska ta oskulden pÄ grillen ikvÀll, vi fÄr se hur det yttrar sig. TrÀning kommer det ocksÄ bli, igÄr va det ben och mage + kondition. Och idag stÄr rygg och axlar pÄ schemat. KÀnns som om det hÀr kommer bli en hÀrlig dag! Puss pÄ er!

Min dag i bilder

publicerat i AllmÀnt;

Har inte sÄ mycket skriva sÄ jag slÀnger upp lite bilder...



Tildes lilla kusin och deras mormor va och hÀlsade pÄ idag, vi hade sÄ himla kul! Men det finns det tyvÀrr inga bilder pÄ.

Lunchbrejk i Solna centrum

publicerat i AllmÀnt;

Shoppat lite och passa pĂ„ att sĂ€tta mig och kĂ€ka lite medans Tilde Ă€ndĂ„ sover. Blir en ceasarsallad med parmaskinka. Fredagslyx eller vad? Kan ocksĂ„ avslöja att idag Ă€r första gĂ„ngen NÅGONSIN som jag Ă€ter ute sjĂ€lv. Har aldrig vĂ„gat göra det innan, inte ens donken! SĂ„ idag Ă€r det ett stort steg för mig men ett minimalt för mĂ€nskligheten. Än sĂ„lĂ€nge gĂ„r det bra!

Hoppas ni andra har en fantastisk dag ute i solen! Puss!

Back on track!

publicerat i AllmÀnt;

Behövde en dag tidigare att vila Àn vanligt, och nu Àr jag tillbaka! Mycket piggare ön igÄr. Kom precis hem frÄn gymmet. Armar bröst och kondition börs det idag. KÀndes riktigt bra och hade riktigt bra driv! TÀnk att jag har fÄtt sÄn karaktÀr? TrÀnar 5-6 dagar i veckan, gÄ frÄn 0-100 Àr verkligen min melodi. Endel kanske tycker jag överdriver (lÄt sÄ vara) men jag vet att mÄnga skulle betala mycket för att ha just stark vilja och karaktÀr! För endel Àr det t.o.m ett svÄrt val att vÀlja emellan trappa eller hiss, sallad eller pizza,godis eller inte? NÀr jag vÀl började trÀna blev dem valen ganska enkla, och jo jag Àter bÄde pizza och godis men jag Àr ocksÄ noga med att det inte blir överdrift Ät nÄgot hÄll! Lagom Àr och kommer alltid förbli bÀst!

Imorgon Àr vi lediga och dÄ kommer "chi" och mamma hit, "chi" Àr Tildes kusin. Ska bli sÄ mysigt! Sen blir det sjÀlvklart ett gympass och det obligatoriska fredagsmyset.

Nu blire smoothie gjord pÄ exotiska bÀr och frukter. Sjukt god!

Köpte fruktbröd idag, det ska vi lyxa till med till frukosten imorgon. Mums!

Trött ont kroppen och allmÀnt hÀngig!

publicerat i AllmÀnt;

KÀnt mig lite lÄg nu sen i helgen, kÀnts som om man har nÄtt skit i kroppen, sÄ jag tog min vilodag en dag för tidigt ( inte en dag för tidigt kÀnner jag nu) imorgon Àr det pang pÄ igen!

Haft en bra dag pÄ jobbet, mÄnga av mina kollegor Àr fantastiska och det finns vissa enstaka som jag inte riktigt klickar med, kan vara dagsform osv. Dessutom kan man inte Àlska alla (Àven om jag gÀrna vill det) imorgon Àr en ny dag med nya förutsÀttningar!

Skickar en liten hÀlsning till dig Inger och jag vill bara sÀga att jag blev glad (och rörd) nÀr du sa att vissa saker jag hade skrivit tidigare för nÄgra Är sen berörde dig. Du Àr för gullig :-)

NĂ€ nu ska en annan sova! ZzZzZ

Inflik!

publicerat i AllmÀnt;

SÄg nu att Tildes blöjor pryder den ena bilden, jag bjuder pÄ den och hoppas att ingen Àr kÀnslig ;-)

Motivation?

publicerat i AllmÀnt;

Idag nÀr jag vaknade va jag inte alls motiverad till att göra nÄtt men efter en dusch och lite kaffe ( plus endel slappande pÄ soffan) var jag pÄ banan igen! Satte igÄng och storstÀda lÀgenheten och efter det blev det ett ben och magpass pÄ gymmet! Körde endel kondis ocksÄ! (har varit lite slarvig med det, jag Àlskar att ta i att bli anfÄdd Àr inte riktigt lika lockande ) men det Àr ju en stor del i det hela sÄ jag fÄr bli bÀttre pÄ kondisdelen! Va brukar ni köra för uppvÀrmning? Crosstrainer? Löpband? Rodden? Cykla?

JAAAA!!!! Bajen gjorde mÄl och leder nu med 3-1 mot BP! SÄ jÀkla grymt!!

Okey tillbaka till det andra, jag brukar börja och avsluta ett pass med intervall gÄ 1min och springa mellan 5-10min. VÀrmer ibland upp med rodden i 10min. H a t a r att cykla! Segt trÄkig och Ànnu mera trÄkigt! Cykla ute i naturen fine! Men pÄ en spinningcykel? ALDRIG! Försökte idag och gav upp efter 3 min. Gick till löpbandet och sprang i 20 min istÀllet. Mycket roligare kan jag sÀga!

NÀ nu börjar mitt favoritprogram "Àlskling du har blivit en tjockis"

Ha en bra kvÀll nu alla finisar! Puss

Första bilden Àr för en mÄnad sen och den andra Àr frÄn idag.

Halsont!!

publicerat i AllmÀnt;

Detta bÄdar inte gott inför veckans trÀning! Blir till och dricka massa te nu nÀr jag kommer hem. Kan iofs vara den extremt torra luften som vi har pÄ avdelningen som pÄverkar halsen..hoppas pÄ det!

Har hunnit med sÄ mycket idag, trÀnat Àtit hotellfrukost, varit pÄ natur -historiska och pÄ cosmonova! SÄg "born to be wild" sÄ himla fin film vart t.o.m lite blödig. Haha!

Nu ska jag hem och mysa med finaste <3

Blev inte sÄ mycket bilder idag men hÀr Àr vad jag kallar en brakfrukost!

Godmorgon alla morgonpigga!

publicerat i AllmÀnt;

Kan sĂ€ga sĂ„hĂ€r, jag Ă€r absolut inte morgonpigg! Sover gĂ€rna till 12-13 tiden, men idag Ă€r det sĂ„ att vi har stĂ€ddag pĂ„ gĂ„rden, sĂ„ jag och Patrik tĂ€nkte rymma och om jag skulle inna med trĂ€ning innan den stora flykten va jag helt enkelt tvungen att gĂ„ upp tidigt! Har aningens svĂ„rt att skriva det hĂ€r inlĂ€gget för mina hĂ€nder och armar skakar...körde som ni sĂ€kert förstĂ„r armar och bröst samt lite axlar. Lyckades prestera yttligare lite bĂ€ttre, trĂ€nade biceps med hantlar bl.a. Ökade med 10, alltsĂ„ 10-20-30 reps. Handlarna va 8kgs. Jag Ă€r iallafall nöjd med passet idag. Körde ju inte bara med hantlar utan Ă€ven maskiner. 17kg med "rak stĂ„ng" 30kg pĂ„ bröstpress. MĂ„ste snart höja vikterna pĂ„ bröstpressen!

IgĂ„r firade vi 6Ă„r tillsammans. Åt gott och drack gott, hem och kolla pĂ„ film och somna i soffan, romantiskt vĂ€rre!

NÀ nu blire dusch och sen naturhistoriska och efter det ett kvÀllspass pÄ jobbet. Ha en hÀrlig söndag ( trots det grÄa vÀdret)
Puss!!

En kortis!

publicerat i AllmÀnt;

Nu ska det bara mysas och slappas, imorgon blir det gym igen! Hoppas alla har en hÀrlig lördagskvÀll! Puss

Regn och rusk!

publicerat i AllmÀnt;

Har varit sÄnt dÀr "liggapÄsoffanochslappavÀder" idag. Mörkt blöt och kallt! Usch! TÀnkte pÄ det idag att nu kan inte vÀdret stoppa mig frÄn att gÄ till gymmet, Àr ju sÄ fruktansvÀrt nÀra! TÀnk om det hÀr gymmet skulle flytta eller stÀnga dÄ skulle jag troligtvis gÄ tillbaka till slappar-Nadia ganska fort, jag Àr extremt bekvÀm av mig och att gymmet ligger nÀra betyder allt! Men tack och lov Àr sÄ icke fallet! Gymmet Àr öppet och stÄr kvar pÄ samma stÀlle som i förmiddags sÄ jag kan va lugn. TrÀnade ben och mage idag, min mage har blivit jÀttestarkt och klarar fler och fler situps! Och mina ben har blivit mer stadiga och fastare pÄ 1 mÄnad. Inte lika mycket "flubber" som förut. Va ju tvungen att köra en axelövning idag ocksÄ, Àlskar hur mina axlar ser ut i anstrÀngt lÀge. NÀstan sÄ man blir lite kÀr, haha!

Nu har vi Àtit tacos och tagit en öl. Snart dags för Tilde och sova sÄ jag och Patrik kan luta oss tillbaka och kolla pÄ let's dance. Imorgon Àr det jobb 6.45-15.30 och efter det blir det fika hos mormor och morfar. Mer om morgondagen blir det...hmm...imorgon !

Lite bilder frÄn idag!

Jobb, bowling...

publicerat i AllmÀnt;

Jaha dÄ har man spelat landstingsmÀsterskapen i bowling, gick helt okey! Vi kan nog vinna hela skiten :-D Det va jag och min kollega Jens som spelade, mix och individuell. Va jÀttekul faktiskt! Har ju haft lite upp Ä ner med just bowlingen, men idag va det riktigt kul! NÀr det gÀller gymet sÄ har jag "vilodag" idag, fast det kommer bli lite hemmatrÀning, tÀnkte slakta magen, mage kan man vÀl ÀndÄ inte trÀna för mycket? NÀ precis dÄ Àr det bara att köra!! Fick faktiskt höra av Patrik att mina armar blivit smalare men musklerna mer synliga, gissa om jag blev glad?! Han sÄg t.o.m lite chockad ut! Men 6 dagars trÀning i en mÄnad borde ju synas nÄgot och det gör det ju uppenbarligen...Bara att köra pÄ 6 dagar i vecka i nÄgra mÄnader till sÄ kommer det bli jÀkligt bra det hÀr! Motivationen Àr fortfarande hög och jag andas lever drömmer i princip Àter trÀning! Och jag bara À l s k a r det!!


Puss pÄ er <3

Dags för jobb igen!

publicerat i AllmÀnt;

Har varit ledig i 5 hela dagar sÄ nu Àr det dags att jobba igen, kÀnns lite sÄdÀr men det blir nog bra nÀr jag vÀl Àr dÀr! Sov riktigt dÄligt inatt, drömde mardrömmar, vaknade kallsvettig och hade ont i hela kroppen! Ingen hit kan jag sÀga. Efter jag lÀmnat Tilde pÄ dagis gick jag hem och svidade om till gymklÀderna, blev armar mage och lite kondition, glömde bort att trÀna bröst idag, jaja sÄ kan det gÄ! (kom faktiskt pÄ det nu nÀr jag satt och skrev. )

NÀ nu ska jag avnjuta min goda smoothie och en kopp kaffe. Hoppas alla fÄr en hÀrlig dag!

Ja mÄ jag leva...

publicerat i AllmÀnt;

Hmm uti hundrade Är? Ja som ni sÀkert förstÄr sÄ fyller jag Är idag. I nÄgra timmar till faktiskt! Min födelsedag blev optimal efter att jag hade trÀnat kom hem och Patrik hade fixat myspys till oss. (bild kommer i slutet) jag Àlskar verkligen den mannen! Fick en parfym en mobilhÄllare som man har pÄ armen, och en trÀningsbox med mÄttband olika övningar och en stegrÀknare. Va ju tvungen att mÀta pÄ en gÄng och det visade sig att jag har minskat 7.5 cm runt midjan pÄ 3 mÄnader. Och dÄ mÄste jag ju inflika med att jag bara har trÀnat i EN mÄnad! MÀkta stolt!

Idag fick Tilde va hemma frÄn dagis sÄ vi har haft Tilde och mamma-mys, lekt, va en svÀng i Solna centrum och köpte lite presenter till mig sjÀlv. Fick pengar av mormor och presentkort av Patriks syster mm pÄ the body shop. Jag Àlskar att shoppa dÀr. Det blev ett badpulver, duschcreme och ett lÀppglans. Hittade ett par baggy byxor pÄ stadium som va skitsnygga! Och lite annat smÄtt.

Har Àven hunnit med bowlingtrÀning och ett gympass! Tro inte att jag vilar bara för att jag rÄkar fylla Är...idag va det axlar och rygg! Körde totalt slut pÄ mig, h À r l i g t!

Lite bilder dÄra!

 

Vad har ni för mÄl nÀr det gÀller er trÀning?

publicerat i AllmÀnt;

Funderade lite nÀr jag va ute och promenerade, vad Àr mitt mÄl? Jag brukar skoja och sÀga att jag ska vara med i gladiatorerna. Alla mÄste ha ett mÄl. Att gÄ ner 10 kg, att slippa bada i vassen i sommar, att mÄ bÀttre, ja listan kan nog göras ganska lÄng! Mitt mÄl Àr att bli starkare friskare mer vÀltrÀnad och sjÀlvklart snyggare! Man mÀrker nÀr folk börjar bli som mest desperata att springa pÄ gymmet, det ena Àr efter julen och det andra Àr innan sommaren. Jag tÀnkte vara en av dom som faktiskt fortsÀtter efter sommaren. Vad vill du? Vad strÀvar du efter?



SÄhÀr ser jag ut nu, intressant va? ;-)

 (jepp jag Àr sjukt stolt med vad jag har lyckas prestera pÄ 1mÄnad)

Orka rubrik!

publicerat i AllmÀnt;

KÀnner mig omotiverad till det mesta idag, blev ialf ett lÀngre pass pÄ gymmet idag. Brukar i vanliga fall trÀna 60 min och idag blev det en kvart lÀngre. FrÄga mig inte hur det gick till, men om man pressar sig till det yttersta man kan alltid köra lite mer lite hÄrdare lite tyngre, Àven om motivationen Àr lÄg!

Imorgon Àr det min födelsedag och jag och Tilde ska ha en mysdag. FÄr se om min syster och systerdotter kommer över ocksÄ. Tilde och Jasmine tycker verkligen om varandra och man ser verkligen det nÀr dem ses. SÄ gulliga!

IkvÀll kommer Patrik hem frÄn Tyskland, trodde inte att jag skulle tycka det va sÄ pass lÀskigt att sova sjÀlv hemma, men jag va riktigt orolig igÄr. LÄg och lyssnade efter ljud osv, det Àr ju faktiskt första gÄngen jag sover sjÀlv sen vi flyttade. Har ju bott pÄ nedre botten i brandbergen sÄ jag borde va hÄrdhudad kan man tycka ;-) Jag överlevde natten hur som helst!

NÀ nu blir det dusch och sen hÀmta lill-skruttan pÄ dagis.

TÀnkte slÀnga in en bild pÄ hur jag sÄg ut för drygt 5 Är sen. SpÀnnande!

Söndag...

publicerat i AllmÀnt;

Haft en hÀrlig dag so far! Gick upp vid 7 med Tilde, lekte och stojade runt tills vi bÄda somnade pÄ soffan vid 9.30. NÀr vi vaknade höll P pÄ med frukosten. Traditionell söndagsfrukost med Àggröra kaffe juice och smörgÄs. TÀnk att frukosten pÄ helgerna och pÄ hotell smakar bÀttre Àn nÄgot annat! Efter frukosten blev det ett armar bröst och magpass pÄ gymet. Lyckades höja yttligare nÄgra kg. KÀnns verkligen att jag har blivit starkare pÄ bara en mÄnad som jag nu har trÀnat. Att se hur resultaten vÀxer fram efter ganska sÄ kort tid kÀnns jÀtteroligt och det Àr just det som ialf fÄr mig (och jag gissar alla andra) att fortsÀtta kÀmpa fast det ibland kÀnns segt och jÀkligt! Ge aldrig upp, alla kan om dem bara ger sig sjutton pÄ det. Och ni som kÀnner mig vet att jag Àr envis som en gnu, jag kan jag vill jag vÄgar!

IkvĂ€ll Ă„ker P till Tyskland sĂ„ jag och Tilde fĂ„r lite egentid, fast iofs skulle jag föredra att han stannar hemma. Är iofs bara 1 dygn han kommer vara borta men Ă€ndĂ„.

HÀr kommer en proteinrik smoothie som man kan ta efter trÀning. Jag kör aldrig nÄgra direkta mÄtt sÄ ta efter behag och hunger :-)

 

Motivation=noll

publicerat i AllmÀnt;

Hade nada motivation ikvÀll men det Àndrades snabbt nÀr jag klev in pÄ gymet. Blev en kort uppvÀrmning och sen började jag att köra axlar, började pÄ 15kg och slutade pÄ 30. DÄ kan jag sÀga att jag inte fick ut ett dugg mer. 10*3 pÄ alla övningar. Sen var det ryggens tur, som jag sagt förut sÄ tycker jag ryggövningar Àr ap-trÄkiga men ack sÄ viktiga. KÀmpade pÄ och lyckades höja rodden med 10kg. KÀnns bra!


Nu blir det först lite UFC och sen nÄn rulle. Ha en hÀrlig kvÀll!

HÀr kommer lite bilder frÄn dagen. (sjÀlvklart ego-bilder)

 

AprilvÀder deluxe!

publicerat i AllmÀnt;

KÀndes sÄdÀr att vakna till januarivÀder! SommardÀck kÀnns ju sÀkert idag, tur att det va fredagen den 13:e igÄr. Och pÄtal om gÄrdagen sÄ hade jag en bra dag, trÀnade umgicks med syster fixade inför helgen. HÀllde kokande vatten över hela handen! Skrek som en gris...hmm ja varför skulle fredagen den 13:e hoppa över mig?

PÄtal om trÀning sÄ gick det ganska bra att trÀna, ben och mage var det igÄr, kan sÀga att det kÀnns i magen idag, jag körde verkligen ut den! Underbart! Nu har jag trÀningsvÀrk i hela kroppen, finns nog inte en enda muskel som inte gör ont.

Idag ska vi fira Tilde och hennes kusin Ebba som har fyllt Är ( Tildes 3:e kalas) det Àr hon vÀrd den lilla loppan. Vi fÄr se till att köra lugnt idag nÀr vÀdret Àr som det Àr, kÀnner jag mÄnad april rÀtt sÄ Àr hinner det nog bli bÄde sol moln hagel och regn innan dagen Àr slut.

Ha en underbar lördag nu alla gullisar <3

Trött!

publicerat i AllmÀnt;

Dagen började med att jag försov mig, efter nÄtt sÄdant brukar dagen inte bli normal igen. Och varför skulle den hÀr va annorlunda? Sjukt mycket att göra pÄ jobbet plus att ens kollegor va stressade och irriterade. Inte det mest optimala tyvÀrr! Hann med ett gympass ocksÄ, idag skulle det egentligen vara min vilodag men eftersom det blev som det blev igÄr sÄ fick jag vila igÄr istÀllet. Idag va det armar bröst och mage som stod pÄ schemat! Lyckas höja vikterna yttligare nÄgra snÀpp. KÀnns jÀttebra!





BowlingtrÀning+gympass!

publicerat i AllmÀnt;

TÀnkte inte skriva sÄ mycket idag! Har inte varit sÄ innehÄllsrik dag, jobbat och efter jobbet vad det bara att ge sig ivÀg hem och hÀmta Lill-Fia pÄ dagis och hem och laga middag. Sen ivÀg till jakan för bowlingtrÀning, idag stod det spÀrrtrÀning pÄ schemat, nÄgot jag verkligen behöver!! Kan sÀga att nÀr det gÀller bowling Àr min motivation 0! Funderar pÄ om jag faktiskt Àr klar med den sporten, dax att gÄ vidare? Aja det ÄterstÄ att se efter sommaruppehÄllet!

Blev som sagt ett gympass ocksÄ, kort men sjukt intensivt, idag var det rygg och axlar som skulle slaktas, jag hatar att trÀna rygg, sÄ jÀkla trÄkigt! Men det behövs ju det med men jag ska villigt erkÀnna att det blev mer ös pÄ axlarna Àn pÄ ryggen :-P jaja det Àr tisdag nÀsta vecka ocksÄ!

TĂ€nkte lĂ€gga upp 2 bilder som Ă€r tagna med ungefĂ€r 2 veckors mellanrum. Se och jĂ€mför. Är det nĂ„n skillnad? Kommentera gĂ€rna!

TÄrtkalas + hÄrt gympass!

publicerat i AllmÀnt;

Dagen började tidigt med att Tilde vaknade och vi gick upp och gjorde iordning frukost till Patrik, sen bar det ivÀg till Ica maxi och storhandla. Hem och baka och göra tÄrta. Fixa kalasfint med ballonger och diverse. Tilde va alldeles för upprymd för att kunna sova. Sen kom alla gÀster och det blev paketöppning för bÄde mig och Tilde ( jag fyller Är nÀsta tisdag) sÄng, lek och bus. Underbart!

Nu har Tilde slocknat hÀr pÄ soffan och jag har varit och slaktat min mage och mina ben! Blev ett riktigt bra pass idag, riktigt nöjd! Nu har jag fixat lite proteinmums till mig och Patrik som vi kan Àta nÀr han kommer hem frÄn gymet, först ett kokt Àgg och sen till efterrÀtt kesella med fÀrska hallon.

Och glöm inte att att tjockisprogramet Àr ikvÀll! TV3 klockan 21.00!

Pöss!!


Hon  kan verkligen baka den dÀr Leila! Gjorde en enkel sockerkaka iad som jag la fÀrska hallon i, den va uppskattad!



Vill ha en benpress pÄ mitt gym! TyvÀrr finns inte det, funderar pÄ om jag ska maila Àgaren och se vad han sÀger?!

FÀrdigjobbat för idag!

publicerat i AllmÀnt;

Haft en riktigt bra pÄskhelg, skapligt mycket att göra och Àven hunnit med att stanna upp och kunnat prata med patienterna, en sÄ viktig detalj i mitt arbete. Vara personlig utan att vara privat. Jag Àlskar mitt jobb trots att jag jobbar med cancersjuka. En helt fantastiskt patientgrupp, tvÀra kast mellan glÀdje och sorg frÄn patientsal till patientsal. Man vÀrdesÀtter sitt eget liv sÄ mycket högre efter att man sett sÄ sjuka mÀnniskor, som vill leva men inte kan...jag KAN och jag SKA!


GÄ in pÄ www.cancerfonden.se och skÀnk pengar till forskning. Glöm aldrig att mÄnga bÀckar smÄ....

PĂ„skafton!

publicerat i AllmÀnt;

Haft en bra dag pĂ„ jobbet, bra teamwork som vanligt! Efter jobbet blev det pĂ„skmiddag hos pappa och Titti, alltid lika trevligt, god mat och trevligt sĂ€llskap. Lyckades fĂ„ lillebror att massera bort nĂ„gra knutor i nacken ocksĂ„ :-) Tilde fick leta pĂ„skĂ€gg i trĂ€dgĂ„rden ( det fick iofs jag ocksĂ„ ) jag Ă€lskar verkligen pĂ„sken! Äta massa god mat och umgĂ„s, se vĂ„ren komma fram, solen vĂ€rma lĂ€ngs husvĂ€ggen. SĂ„ hĂ€rligt! Plus allt godis, har faktiskt unnat mig endel gott den hĂ€r helgen, men jag har trĂ€nat ocksĂ„! Den hĂ€r veckan blev det trĂ€ning bĂ„de mĂ„ndag tisdag onsdag fredag lördag och kanske imorgon innan jobbet. KĂ€nner mig grymt nöjd sĂ„ nĂ„gra pĂ„skkycklingar eller chokladĂ€gg fĂ„r faktiskt slinka ner!

Hoppas alla haft en hÀrlig pÄskafton <3

PÄsk=viktuppgÄng?

publicerat i AllmÀnt;

Herregud vad det svullas godis pĂ„ pĂ„sken! Befinner mig pĂ„ jobbet och hĂ€r finns det en helt jĂ€kla korg med godis plus en chokladkartong. Man kan ju Ă€ta med mĂ„tta eller kan man? Dessutom jobbar ju jag i helgen och pĂ„ helgerna fĂ„r ju jag unna mig! KĂ€nner sjĂ€lv att jag Ă€r skapligt förvirrad just nu, Ă€ta inte Ă€ta? Äh wtf sĂ„lĂ€nge jag förbrĂ€nner det pĂ„ gymet Ă€r det okey. Jaja nog om detta!

Full rulle!

publicerat i AllmÀnt;

I onsdags fyllde Tilde 2Är och vi hade lite fika pÄ kvÀllen. Jag och Sassa gjorde en grymt god tÄrta, ena halva va nyttig och andra halvan va onyttig, hmm eller nyttig Àr vÀl att ta i men nyttigare Àn va det kunde ha varit ialf. Nedre lagret innehöll alltsÄ Kesella med fÀrska hallon och övre lagret va det grÀdde blandat med nutella.
Den va riktigt jÀkla god!


 

SjÀlvklart va det inte bara tÄrtbakande som va pÄ schemat den dagen utan jag hann Àven klÀmma in ett konditionspass, blev 5km intervall. Nu kÀnns det Àntligen som att mitt flÄs har kommit tillbaka lite. 




IgÄr hÀnde det inte sÄ mycket, vi va ute och "cyklade" med Tildes nya cykel, lekte i lekparken och gungade. IgÄr va det en vilodag frÄn trÀningen, men han tÀnka typ 100ggr om jag verkligen inte kunde ha trÀnat liiite ialf, men nej! Som jag sagt innan sÄ Àr vilodagarna viktiga för att bygga upp musklerna sÄ vila Àr bara ett mÄste! 

Idag gick jag och Tilde upp vid 06.30 kÀkade lite frukost och kollade pÄ barnprogram. Ska vÀl ta och vÀcka Patrik snart sÄ jag kan bege mig till gymet. MÄste hinna med ett pass innan jag ska ivÀg och jobba. Jobbar kvÀll ikvÀll och imorgon dag, sÄ imorgon blir det ett kvÀllspass efter att vi har varit pÄ pÄskmiddag hos pappa och Titti. KÀnns faktiskt helt okey och jobba, jag ju typ inte jobbat pÄ 2 veckor.



NÀ Glad pÄsk alla fina och glöm inte att Àgg Àr sjukt bra att Àta efter trÀning ;-)

Godmorgon!

publicerat i AllmÀnt;

Vilken hÀrlig morgon! Solen skiner och jag har galen mjölksyra i armarna! Kan det bli bÀttre? JorÄ det kan det tydligen, ska till centrum och Àta lunch med Linda och köpa presenter till Tilde som fyller 2Är imorgon. Stora tjejen! IkvÀll blire middag med Sten plus lite vin och skitsnack. Kommer bli en fantastisk dag!

Efter att jag hade lÀmnat Tilde pÄ dagis gick jag raka vÀgen till gymet, körde lite uppvÀrmning pÄ crosstrainern och efter det blev det ett hÄrdkörning av armar axlar och bröst! PÄ 2 veckor har jag lyckas höja vikterna med ungefÀr 6-7kg (beroende pÄ dagsform och muskelgrupp sÄklart) Jag har blivit mycket starkare men flÄset har blivit sÀmre, hmm undrar varför? Kan iofs bero pÄ att jag har varit lite smÄsjuk i helgen och inte har kommit tillbaka riktigt Ànnu(?)

Mitt mÄl Àr ialf att trÀna 4-5ggr/vecka fÄr se hur det gÄr.


Nu blire en celsius och nyhetsmorgon

Min Àlskling har blivit en tjockis!

publicerat i AllmÀnt;

Undertbart program! Blir galet sugen att gÄ och köra ett pass :-)
I det programet ska dom gÄ ner 15kg och vinna 100.000kr Àta enligt LCHF och trÀna 3 ggr/dag. LCHF Àr sÀkert jÀkligt effektivt om du vill gÄ ner snabbt i vikt men jag tror inte pÄ den dieten, förbrÀnn mer Àn va du Àter tror jag pÄ. Dessutom kan det inte va bra för kroppen att Àta massa fett och ta bort kolhydrater, lagom av allt Àr bÀst, sjÀlvklart mindre av fett och mer  protein. Men ska man göra som jag sÄ mÄste man ha bÄde protein fett och kolhydrater, man orkar aldrig trÀna utan kolhydrater i kroppen. Hur som helst Àr det ett riktigt kul program!


NÀ nu blire fibergröt med kanel. Puss pÄ er <3


Jaha fÄr se om det funkar nu dÄ?!

publicerat i AllmÀnt;

Skrev vÀrsta inlÀgget om min trÀning och kost men det försvann!

Förra veckan trÀnade jag 4 dagar plus att i onsdags gick jag en 80 min promenad. Men det jag rÀknar in som trÀning Àr dom dagarna som jag faktiskt har befunnit mig pÄ gymet. Fokuserat mest pÄ ben biceps triceps axlar och rygg samt endel kondition. Har slappat lite pÄ magfronten men den fÄr sig en rejÀl smÀll nÀr man trÀnar triceps sÄ den Àr iofs inte helt bortglömd.

Min tanke inför helgen va att jag skulle trÀna bÄde lördag och söndag men det skets sig ganska rejÀlt nÀr jag började kÀnna av halsen och kÀnde mig allmÀnt sÀnkt, vart riktigt irriterad över att jag inte kunde trÀna. Jag som  har varit en av Sveriges slappaste mÀnniskor har blivit nÄgot av en hurtbulle! Herreguud! Men det blir ju sÄ att nÀr man ser att det börjar ge resultat bÄde psykiskt och fysiskt. KÀnner mig mer tillfreds med mig sjÀlv och Àr ganska sÄ nöjd med hur jag ser ut och vad trÀningen gör med min kropp.

 Jag À l s k a r helt enkelt det hÀr!


I somras pÄ Kreta


Efter ungefÀr 2 veckors trÀning
Fredag 30/3





MĂ„ndag 2/4

Har hÀnt lite sen i somras ialf! KÀnns toppen!