Regnig onsdag...

publicerat i AllmÀnt;

Patrik och Tilde har precis Ă„kt till leklandet, jag och Tuva stannar hemma och fixar lite.

Vila stÄr pÄ schemat idag, igÄr körde jag rygg och axlar, blev ett riktigt bra pass! Har dessutom börjat jogga lite lÀtt, i lördags och i mÄndags blev det intervaller. I mÄndag blev det 9km sammanlagt. Riktigt jÀkla skönt!

IgÄr va vi och hÀngde vid Ulriksdals slott, kÀkade lunch och Tilde fick "bada" lite. PÄ kvÀllen hade vi tapasmys med Nilo och Mattis. Samtalen spÄrade som vanligt! Haha!

Hoppas ni fÄr en hÀrlig dag trots regn!

Puss!

Varje dag kÀnns som lördag!

publicerat i AllmÀnt;

Är det inte underbart med semester sĂ„ sĂ€g? Iofs Ă€r jag mammaledig men nu nĂ€r Patrik Ă€r ledig ocksĂ„ kĂ€nner man verkligen att man Ă€r ledig, Ă€ter frukost tillsammans, delar pĂ„ sovmornar, gĂ„r och trĂ€nar pĂ„ dagen, powerwalkar pĂ„ kvĂ€llen. Grillar myser och har det allmĂ€nt mysigt!

Idag Àr det vila som gÀller, kan trÀna men eftersom jag kör 10 pass i veckan redan sÄ kÀnns det som att 2 dagars vila per vecka Àr bra! IgÄr körde jag rygg och axlar, och pÄ kvÀllen 9km PW med Nilo. Riktigt bra!

Det som har hÀnt förutom att vi trÀnar pÄ Àr att vi varit pÄ grönan i mÄndags, otroligt kul! Hav och Camilla Äkte berg och dalbanan, kroppen fick sig en smÀrre chock! Haha! Och igÄr va vi pÄ Tom Tits och kollade alla roliga experiment. SÄ idag blir det en lugn dag hemma pÄ gÄrden.

Ha en hÀrlig tisdag alla fina!