MĂ„ndag...

publicerat i AllmÀnt;

MÄndag Àr i vanliga fall inte min favoritdag, men just den hÀr mÄndagen har varit perfekt! Tilde har haft sin sandlÄdepremiÀr och solen har varit framme hela dagen, idag har Àven bajen sin hemmapremiÀr för iÄr, just nu ligger dom under med 1 mÄl, jag blir sÄ förbannad nÀr jag sitter hÀr i soffan, kööör bara kööööör! Springa runt som yra höns och vara allmÀnt bortkomna... s u c k!

SÄ nu byter jag kanal och kollar pÄ total blackout sÄ man fÄr skratta lite!

HuvudvÀrk och skit...

publicerat i AllmÀnt;

Idag Àr det ingen bra dag, Tilde vaknade tidigare Àn vanligt och jag va sÄ sjukt trött, som tur va sÄ somnade hon vid halv 9 och sov till 11, sÄ det Àr inte sÄ synd om mig :-P
Hon har inte varit den mest lÀttroade unge idag, det enda som duger Àr fjÀrrkontollerna och pappas snusdosa, vilket hon vet Àr "ajaj" Och nÀr hon inte fÄr dom blir hon verkligen ursinning
 (undra vem hon har fÄtt det ifrÄn? *harklar*)


Tog en promenad till centrum och handlade lite smÄgrejer, tyvÀrr fattig som en kyrkrÄtta för tillfÀllet sÄ det blev en kort visit i affÀrena.

IkvÀll ska vi bara ta det lungt, hyra nÄn rulle och slappa i soffan. Hoppas pÄ att filmen Àr bÀttre Àn den vi sÄg igÄr, det va en skapligt skum rulle.

Imorgon ska jag fÄ sova ut, sÄ P fÄr ta hand om Tilde och vem vet, man kanske fÄr frukost pÄ sÀngen för i morgon Àr det min födelsedag! FÄr se va han hittar pÄ min Àlskling :-)
Har faktiskt inte den blekaste aning om vad jag ska fÄ i present, spÀnnande!

 Jag vill iallafall ha en swartzwaldtÄrta (stavning?)

Hoppas alla fÄr en hÀrlig fortsatt lördag <3

Vilken underbar fredag!

publicerat i AllmÀnt;

Va och hÀmtade ett till paket frÄn USA idag, va en "glad pÄsk-hÀlsning" frÄn Ing-britt. " jÀtte söta gossedjur och 2 böcker och ett fint kort. SÄ himla kul att fÄ paket dÀrifrÄn Àven fast det inte Àr till mig, iofs skulle jag kunna lÄna ena gossedjuret och sova med inatt (men det Àr hemligt) :-P

Sen hÀngde vi pÄ gÄrden lite och Tilde fick krypa runt pÄ grÀset, det tyckte hon va spÀnnade vÀrre. Testade att gunga pÄ en hÀst, men jag va för tung sÄ Tilde fick rida sjÀlv medans jag höll i. Det va en riktig hit.

IkvÀll blire lite tapas till middag, lite olika korvar och skinka, oliver, marinerade vitlöksklyftor och lite ost. Det kommer bli typ det enda riktiga jag har Àtit idag sÄ det suger ordentligt i magen nÀr jag skriver om det! Mums!


Med andra ord har vi haft en underbar dag, hoppas ni ocksÄ haft det!


KĂ€rlek till er <3


Fredag och solen skiner <3

publicerat i AllmÀnt;

Herregud va snabbt den hÀr veckan har gÄtt! Redan fredag, sÄ himla skönt!

Den hÀr veckan har varit en riktigt skön vecka, tagit promenader, varit hos Camilla och fikat, kÀkade lunch med Sten igÄr, det enda som har varit jobbigt Àr att jag sovit sÄ himla dÄligt pÄ natten, krypningar i benen och mardrömmar. Hatar nÀr jag Àr emellan dröm och verklighet. Började rota i sÀngen efter en gigantisk spindel hÀrom natten, sÄ lagom lÀtt att somna om efter det. Jag hatar verkligen spindlar! Vet inte va det beror pÄ, hade en sÄ "hallis" för flera Är sedan, men nu kom dom tillbaka som ett brev pÄ posten! f u c k

Idag Àr P pÄ begravning och sitter hÀr hemma och vÀntar pÄ att han ska komma hem sÄ vi kan ta en promenad och sen handla lite gott till ikvÀll, Àr ju faktiskt fredag idag sÄ dÄ fÄr vi Àta massa onyttigheter :-)

I morgon har vi absolut inga planer vilket ska bli skönt, kÀnns som alla helger Àr fullspÀckade jÀmt sÄ d e skönt att bara vara ibland.

PÄ söndag ska vi pÄ 1Ärs kalas och fira Edwin, ska bli sÄ mysigt, sÄ roligt att se Edwin och Tilde leka, dom verkar verkligen tycka om varandra. Man mÀrker att Tilde Àr trygg nÀr vi umgÄs med Jennie  och Edwin. Men det har vÀl med att göra att jag ocksÄ kÀnner mig trygg och lugn i deras sÀllskap.

Nu blire kaffe och lite smÄplock innan Tildisen vaknar...

Vilken hÀrlig dag!

publicerat i AllmÀnt;

Idag har det verkligen varit hÀrligt ute! Tog en promenad och gick och hÀmtade ett paket frÄn USA. Sen gick vi förbi Camilla och tog en fika och snackade lite. Tilde har haft en bra dag idag ocksÄ. Vi har lite smÄtt börjat med att Tilde Àter den maten vi Àter istÀllet för burkmat, och idag gick det riktigt bra! KöttfÀrsbiffar med ris och creme fraise. SÄ kul och se nÀr hon sitter och pillar med maten och verkligen tycker att det Àr bÄde roligt och gott. Efter maten blev det ett bad, för gumman hade mat i hela hÄret, bordskick som sin mamma :-P

IkvÀll spelar bajen mot Assyriska, mÄste jag ju bara se, sen blire CSI...

Hoppas alla har haft en lika skön daag som vi har haft!

Kalas!

publicerat i AllmÀnt;

IgÄr va jag pÄ Golden hits med jobbat, kollade pÄ en 70-talsshow, riktigt jÀkla bra, och jag kÀnde igen fler lÄtar Àn vad jag trodde jag skulle göra. Men jag har ju ocksÄ koll pÄ det mesta, haha!
Maten va vÀl inge vidare, fick skicka tillbaka den för att den va kall, jag som trodde man inte kunde misslyckas med oxfilé. Som tur va sÄ va min efterÀtt supermumsig! SÄ jag vart nöjd tillslut :-)



Nu ska vi snart ha kalas hÀr hemma för Tilde och hennes kusin Ebba! Tacos stÄr pÄ menyn och det kan ju aldrig slÄ fel.

NĂ€ nu ska jag fixa lite med maten...

Blogga lite kanske?

publicerat i AllmÀnt;

Idag kÀnns det som en helt perfekt dag, trots att det Àr grÄtt ute. VÄren kommer nog snart, man har ju sett endel krokusar som stolt reser pÄ sig i rabatten. SÄnt gör mig verkligen lycklig.

Nu har vÄrat tjej blivit stor, fyllde 1Är i mÄndags. SÄ himla fort tiden har gÄtt, hon babblar och sÀger dÀ och pekar överallt, blir frustrerad nÀr mamma inte förstÄr va hon egentligen menar, sötnosen! Vi hade kalas för henne i lördags, kom slÀkt och vÀnner, tack alla som kom och firade Tildes 1Ärsdag.

IgÄr vare möte i bowlingen, va lÀngesen jag va med pÄ nÄtt möte sÄ det kÀndes bra att ha varit dÀr, Àven om man inte direkt bidrog med sÄ mkt mer Àn dumma frÄgor :-P

IkvÀll ska jag spela en bowlingtÀvling som heter klockslaget, fÄr hoppas pÄ det bÀsta!

NÀ nu blire dusch och rensa tvÀtt...