Regnig men hÀrlig dag!

publicerat i AllmÀnt;

Tycker det Àr mysig med regn och Äska, ligga under en filt och mysa, titta pÄ en film eller sÄ. Men Àven gÄ ut i regnet! Varför ska lite vatten stoppa en? Det kan kÀnnas ganska renande att gÄ en rask promenad i spöregn, sen hem och ta en dusch. Men sÄ blev det inte idag, idag blev det gymet, armar bröst och mage. Vart ett bra pass, mjölksyran flödade! Efter trÀningen hem och göra lunch, omelett med champinjoner, tomat och Àdelost. Vart riktigt jÀkla gott! Efter lunchen stÀda tvÀtta och duscha. Ibland nÀr jag Àr riktigt seg pÄ gymet brukar jag tÀnka pÄ att efter det hÀr helvetespasset fÄr jag gÄ hem och duscha och anvÀnda min nya favorit bland duschkrÀmer. Jag Àlskar duschkrÀmer, hudlotioner har typ 20st!


Nu blire kaffe och sen ska golvet skuras!

Hej hopp!

Första passet sen i lördags!

publicerat i AllmÀnt;
Kom precis hem frÄn gymet, blev ett rygg och axlarpass. Gick förvÄnansvÀrt bra förutom att flÄset va lite sÀmre, kanske inte sÄ konstigt nÀr man har varit förkyld. Jag va helt ensam pÄ gymet, kunde dansa sjunga lite emellan övningarna. sÄ hÀrligt! KÀnde verkligen att jag har saknat gymet nu nÀr jag inte har varit dÀr sen i lördags. En riktigt rolig och konstig kÀnsla, jag som aldrig förut tyckte det va speciellt kul att trÀna. Men nu Àr det en helt annan melodi!

Idag blir det lite stÀdning hemma, ta det lite lugnt och njuta av tystnaden. TÀnkte först att jag ska Äka och byta ut gardinerna vi köpte igÄr, den ena Àr snesydd sÄ att emblemet eller vad man ska kalla det sitter snett pÄ en gardinen sÄ det blir inte symetriskt, inte sÄ snyggt! Jag mÄste ju bara sÀga att jag Àr sÄ himla nöjd med köket, kan gÄ dit stÄ och titta i flera minuter och bara njuta!

I matvÀg idag hade jag frÄn början tÀnkt att jag skulle göra en mjölfri körrfÀrspaj, men sÄ mÀrke jag igÄr att köttfÀrsen gick ut igÄr sÄ jag fick snabbt slÀnga ihop nÄn grej av den sÄ den inte skulle gÄ till spillo (kÀnns ju inte sÄ motiverat att Àta köttförs idag efter att aftonblandet gÄr ut med att scans köttfÀrs innehÄller sarmonella, det va iofs 1kgs köttfÀrsen och dessutom den frÄn coop, och vÄran Àr 500g och frÄn ICA men ÀndÄ! Ni som kÀnner mig vet att jag Àr extremt petig med sÄnna grejer. )
Nog om detta!

Nu ska jag ta en dusch och sen börja fixa lite hÀr hemma! Ha en hÀrlig dag alla fina!




LĂ€ngtar till Grekland, men det blir till att va i Sverige i sommar!

BlomkÄlsmoset

publicerat i AllmÀnt;

Fick en frÄga om recept pÄ blomkÄlsmos sÄ hÀr kommer det:

1 helt blomkÄlshuvud

Smör efter smak

En skvÀtt kelda ( om man vill)

Salt och peppar

Gör sÄ hÀr: Bryt loss buketter frÄn blomkÄlshuvudet, koka tills det blir mjukt. Salta eller koka med grönsaksbuljong.
HÀll av vattnet, mixa med smör och kelda, salta och peppra.

Klart!

Puss

Ooops!

publicerat i AllmÀnt;

Ingen trÀning idag, blir till att sÀtta igÄng imorgon om halsen Àr bÀttre. Sjukt irriterande att jag inte kan trÀna som jag vill!

Idag har jag och Tilde fixat och donat hÀr hemma, varit i Solna centrum och shoppat lite, nÀr Patrik kom hem Äkte vi till Ikea och hemtex och shoppade lite inredning till köket. KÀkade pÄ Max, jag testade deras low carb burgare. JÀttegod! Och tillbehöret blev sallad och en Loka. Sen Äkte vi hem och skulle sÀtta igÄng dÄ hade vi glömt blommorna pÄ Ikea och hyllorna va repiga sÄ Patrik fick Äka tillbaka, sÄ jÀkla surt! Nu sitter allt uppe och vi Àr sjukt nöjda!
Kommer verkligen njuta av att Àta frukost lunch och middag dÀr. Skrev igÄr att jag ska testa lite lchq men det blev en GI variant istÀllet, potatis pasta och ris Àr vÀck samt vitt sötat bröd. Okey med quinoa, bulgur mm. Men det blir nog mest blomkÄl, broccoli squash och Àggplanta. Och sjÀlvklart kött fisk och fÄgel.

Vi fÄr se hur det gÄr, kÀnns iallafall bra so far!

Puss!


Ledig dag!

publicerat i AllmÀnt;

Tilde och jag har haft en riktigt bra dag! Linda och Aron kom och hÀlsade pÄ, kÀkade lunch och lekte, mysigt!

Idag började jag pÄ allvar med min nya kost, liknar LCHQ lite ( low carb high quality) man tar bort pasta ris potatis, fÄr Àta frukt,rotfrukter, nötter och bÀr. Lagom med fett. Passar mig bra! Anledning till att jag ska testa detta Àr dels för att min mage ska bli mer nöjd och helt enkelt funka bÀttre och lite för att bli av med det sista "gravid-flÀsket" pÄ magen. FÄr se hur det kÀnns! Idag blev det inget gym eftersom jag kÀnner mig fortfarande lite förkyld, blev dock trÀning hemma, hemmatrÀning Àr fasiken underskattat! KÀnns ialf bra att man rört lite pÄ sig. KvÀllen middag bestod av blomkÄlsmos och ugnstekt falukorv och avokado och tomatsallad. MÄste sÀga att moset blev riktigt jÀkla gott!

Hoppas ni ocksÄ haft en hÀrlig dag!

Jobbhelgen avklarad!

publicerat i AllmÀnt;

Riktigt bra helg! SÄ gött nÀr man har sÄ hÀrliga kollegor och allt flyter pÄ. Nu vÀntar 4 dagars ledighet innan jag ska pÄ't igen och jobba helg. Imorgon ska Tilde och jag ha kvalitetstid, leka stoja och förhoppningsvis trÀffa Linda en svÀng. Imorgon Àr det dax för trÀning igen, ska bli jÀkligt najs!

Föresten igÄr vart det grillpremiÀr, sÄ jÀkla gott! Skulle kunna grilla varje dag....och om ni har missat det vann ju Sverige ESC, hon Àr ju sÄ grym, man kan ju inte va annat Àn stolt!

NÀ nu Àr jag snart hemma...

Puss!

DĂ„lig uppdatering...

publicerat i AllmÀnt;

Ber om ursÀkt för jag har uppdaterat dÄligt! Jobb, förkylning och familj har hÄllt mig sysselsatt. Den hÀr veckan blev inte riktigt som jag hade tÀnkt, blev 4 pass den hÀr veckan pga feber och grejer. Testade trÀna igÄr och det gick bra men jag kÀnde att min kropp behövde vila. Och man mÄste lyssna pÄ kroppen! Och 4 pass pÄ 1 vecka Àr ju helt normal trÀning sÄ jag fÄr va nöjd.

TÀnkte göra ett försök till att plocka bort vitt bröd, potatis pasta och ris dessutom dra ner pÄ sockret. Se om min mage mÄr bÀttre av det. Jag Àlskar allt vad kolhydrater heter speciellt pasta sÄ det kan bli tufft men vÀrt ett försök! Om nÄn har nÄgra heta tips pÄ substitut fÄr gÀrna lÀmna en kommentar.

NĂ€ nu ska jag njuta i solen <3

Sommaren hÀr för att stanna?

publicerat i AllmÀnt;

Har aldrig varit sÄ nöjd som just nu, i denna sekund. Soligt och hÀrligt, halvligger och dricker kaffe pÄ altanen. Solen vÀrmer nÄtt fantastiskt trots att klockan bara Àr 9.00. LÀngtar som bara den till semestern, fÄ va lediga tillsammans och ha det hÀrligt!

Idag blir det nog inget gymmande eftersom jag hade feber igÄr och Àr lite halvförkyld idag. Blir promenad runt rÄstasjön istÀllet! Inte illa det heller...

Later folks!

Varmt skönt och hÀrligt!

publicerat i AllmÀnt;

Men börjar fÄ ont i halsen och kÀnna mig krasslig, bÄdar inte gott inför helgens arbete! Skönt att det Àr min vilodag idag, ska ivÀg till naprapaten vid 12 tiden. Va flera mÄnader sen jag va dÀr. IgÄr va det en helt underbar dag, trÀnade bröst armar och mage, gick riktigt bra. KÀkade lunch pÄ altanen och solade och hade det hÀrligt. Sen bar det ivÀg till Tildes dagis pÄ utvecklingsamtal . Vi har en fin och duktig liten tjej fick vi höra! Gullunge <3

PÄ kvÀllen kom snysningarna och halsen började brÄka, antydan till feber och natten va en orolig sÄdan. Nu sitter jag ialf ute pÄ altanen och dricker morgonkaffet och lÀser en tidning. I eftermiddag ska dagis ha en utstÀllning som heter "spÄr av barn" ska bli kul att se va de har hittat pÄ.

Njut nu i solen alla finingar!

Puss!

Inflik!

publicerat i AllmÀnt;

Hoppas ni har överseende med min grymt hÄriga armhÄla ;-) skÀmtÄsido sÄ Àr instagram inte alltid till objektets fördel! :-P

Puss!

SommarvÀrme...

publicerat i AllmÀnt;

Vilket jÀkla hÀrligt vÀder vi hat haft idag! Jag blir alldeles pirrig i hela kroppen, det doftar blommor, nyklippt grÀs och grannarna börjar grilla. HÀrligt sÀger jag!

Har haft en bra dag pÄ jobbet trots mycket spring och slit, haft "utvecklingsamtal" med chefen, har lite olika mÄl jag vill uppnÄ under Äret som kommer. SpÀnnande!

Efter jobbet blev det hem, kÀka middag och dricka kaffe pÄ balkongen medans Tilde lekte. Sen kom Amit förbi och det va dags att bege sig till gymmet ( jag vet att endel skriver gymet, och jag har testat det men tycker att gymmet kÀnns mer rÀtt för mig) inflik sÄdÀr :-) axlar och rygg körde vi, lyckades höja pÄ sittande rodden och orkade höja till 12 kg hantlar. Grymt nöjd, nu Àr jag och pillar pÄ dom stora vikterna! Maxvikt pÄ hantlarna Àr 34kg och det Àr mitt mÄl, bröstpress och bicepscurl, det lÀr ta lÄng tid men man mÄste ha mÄl!

Nu blire ett bad!

Puss

PĂ„ bussen...

publicerat i AllmÀnt;

PÄvÀg hem frÄn jobbet, haft en bra kvÀll fast mycket att göra! Hann iallafall sitta ner en stund och Àta middag. Pasta med mozzarella och parmaskinka. Grymt gott!

Vart ett helt okey ben och magpass tidigare idag, kÀnde mig lite stressad sÄ fokus va kanske inte den bÀsta. Att trÀna innan ett kvÀllspass Àr ganska stressigt om jag inte gÄr upp kl 8 och trÀnar efter jag har lÀmnat Tilde. Idag va jag trött efter helgen sÄ jag sov till halv 10. JÀtteskönt men dÄ blir det ganska stressigt ocksÄ, hinna fixa hemma, trÀna Àta frukost duscha och sen hinna sitta och bara andas, det sistnÀmnda blev det dÄligt med tyvÀrr!

Imorgon ska jag upp tidigt och jobba, sen Àr jag ledig 3 dagar och efter det jobbar jag helgen. KÀnns ÀndÄ helt okey, fÄr min helg ons tors fre.

Nu hem och mysa med finaste och dricka te.

VÀtö i mitt hjÀrta!

publicerat i AllmÀnt;

Nu Àr vi hÀr ute Àntligen! Eldar, myser och chi och Tilde leker för fullt. Precis kommit in efter premiÀrrundan, den ligger pÄ 3km, lagom uppvÀrmning! SÄ imorgon fÄr det bli dubbelt varv. SÄ himla fin natur just den rundan. Joggade faktiskt dÀr för typ 3-4 Är sen, dÄ orkade jag typ springa 1/3 av den rundan och idag sprang jag hela tiden sÄ jag har faktiskt fÄtt bÀttre flÄs, riktigt kul!

Dagen för övrigt har mest innehÄllit lek och bus, promenerat i skogen och lekt pÄ gÄrden.

NÀ nu blire lite mer eldande i öppna spisen och lets dance.


Puss!

Skrev det hÀr inlÀgget i fredags men har inte lyckas ladda upp det, helgen har varit underbar! Lyckades springa den lilla rundan idag med, 5 min snabbare Àn i fredags sÄ det kÀndes ju kul! Nu vÀntar vi pÄ att Patrik ska komma hem.

Imorgon Àr det dax för gymet igen! Jag Àr taggad till tusen!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1761614/images/2012/pic_203390252.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1761614/images/2012/pic_203390254.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1761614/images/2012/pic_203390259.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1761614/images/2012/pic_203390268.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1761614/images/2012/pic_203390277.jpg" class="image">

Fantastiskt hÀrligt!

publicerat i AllmÀnt;

Vilken dag vi har haft! Varit pĂ„ överjĂ€rva gĂ„rd och klappat lammen, fikat och jag och Janne har gĂ„tt pĂ„ styltor, jag vann! Är sĂ„ mysigt att vara dĂ€r, det tar bara 15min och gĂ„ hemifrĂ„n och sĂ„ kĂ€nns det som man Ă€r ute pĂ„ landet. Fantastiskt!

Nu sitter vi pÄ balkongen och Tilde leker med stenar medans jag bloggar. Snart dax för mat och ikvÀll ska jag försöka mig pÄ att se filmen nothing hill. Dessutom ska jag Àta ben och jerrys nya glass! TÀnkte lyxa till det nu nÀr jag Àr ensam hemma ( man-fri iallafall )

GrÀsÀnka...

publicerat i AllmÀnt;

DÄ har min Àlskade man gett sig ivÀg! Jag hoppas han fÄr en fantastiskt rolig helg med grabbarna. SjÀlv ska jag och Tilde ha kvalitetstid, mysa, leka och busa!

Idag va jag pÄ gymet tidigt, har under mina 2 mÄnader jag har trÀnat ( 2 mÄnader prick idag faktiskt) har jag aldrig varit pÄ gymet sÄ tidigt. Hann tÀnka mÄnga gÄnger om jag verkligen skulle gÄ och trÀna! Jag funkar oftast sÄ att jag sÀger till Patrik tex: NÀ jag trÀnar inte idag, det Àr ju min vilodag idag, eller jag kan trÀna imorgon istÀllet. Och bara nÄgra minuter senare stÄr jag pÄklÀdd och redo att trÀna. Patrik stÄr och ser ut som ett frÄgetecken. Om jag tÀnker sÄ 1 eller 2 gÄnger sÄ kan jag lika gÀrna tÀnka sÄ varje dag och tillslut Àr man tillbaka till livet dÀr man satt i soffan och kÀkade popcorn! Det finna inga genvÀgar, det Àr bara att köra!!
Idag blev det ett benpass, magen kör jag hemma ikvÀll nÀr Tilde har somnat. Tanken Àr att jag ska ha vilodag imorgon, men om det Àr en fin kvÀll imorgon sÄ blir det nog premiÀrjogg i skogen, ja vi fÄ la se!

Ha en hÀrlig 17:e maj!

Regn hÀngande i luften..

publicerat i AllmÀnt;

Ligger i soffan och har precis sett en störd film. Dagen har varit bra, trÀnat sovit,Àtit lunch med sten. Avslutade dagen med en kvÀllspromenad! Imorgon ska jag stÀlla vÀckarklockan sÄ jag hinner trÀna innan Patrik Äker till Danmark. Sen kommer helgen att bestÄ av konditionstrÀning. Mina muskler kanske kommer mÄ bra av att vila lite?

Dags att sova sÄ man orkar upp imorgon!


 

Upp och hoppa!

publicerat i AllmÀnt;

Dax att dra och trÀna armar bröst och mage, kÀnns som om det hÀr kommer bli en hÀrlig dag.

Imorgon Äker Patrik till Köpenhamn pÄ "30Ärs-resa" med grabbarna och jag blir grÀsÀnka. KÀnns helt okey, vÄran kÀrlek brukar bli starkare om vi fÄr lite tid ifrÄn varandra ibland! Och jag tror nog att det funkar sÄ för mÄnga par över lag. Jag hoppas iallafall att dom fÄr en oförglömlig resa.

NÀ, nu Àr det dax att gÄ upp och ge sig ivÀg....bjuder pÄ en morgonbild!

LĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ngledig!

publicerat i AllmÀnt;

Är ledig Ă€ndĂ„ tills pĂ„ mĂ„ndag, ska bli sĂ„ skönt! Ha mamma och tildemys, Ă„ka till landet och umgĂ„s med chi och mamma,springa i skogen, elda i öppna spisen och bĂ€st av allt, Ă€ta mammas mat!! U n d e r b a r t!

Men idag Àr idag och just nu sitter jag med men hÀrliga dotter halvsovandes i mitt knÀ, precis kommit hem frÄn ett axel och ryggpass+ ganska mycket kondition. KÀnner mig riktigt nöjd! Trodde inte jag skulle klara av att trÀna ryggen idag eftersom den knasade tidigare idag men jag har inte kÀnt ett dugg i ryggen nu pÄ kvÀllen!
Vart lite smÄtt irriterad nÀr jag gick upp pÄ löpbandet och kÀnde att hon bredvid hade hÀllt pÄ sig typ 2 liter billig kÀrringparfym! Höll pÄ att kvÀvas! Usch och fy sÀger jag!

SÄ nu har jag fÄtt klaga lite ;-)


Godmorgon vÀrlden!

publicerat i AllmÀnt;

Stor skillnad frÄn igÄr kvÀll, mÄr vÀldigt bra! Behövde nog sova...

TÀnkte bara skriva ett kort inlÀgg och fördriva tiden pÄvÀg till jobbet! IgÄr blev det ett ben och magpass som alltid pÄ mÄndagar, förra veckan blev lite rubbad men nu Àr jag tillbaka till dom ordinarie dagarna, det enda som kommer va annorlunda den hÀr veckan Àr att fre lör sön blir det inget gym eftersom jag kommer va ensam med Tilde. SÄ det blir lite hemmatrÀning + kondition. Det ska nog bli bra! Allt gÄr om man har den rÀtta instÀllningen :-)

Ha en hÀrlig dag nu Àr jag framme!

KvÀllspass!

publicerat i AllmÀnt;

Kom nyligen hem frÄn kvÀllens arbete, mÄr pyton! Hoppas det Àr borta tills imorgon, jag hatar att mÄ illa, stackars lilla mig!

Orkar Àrligt talat inte skriva mer nu!

Söndagen...

publicerat i AllmÀnt;

Blev inget bloggande igÄr sÄ fÄr ta igen det idag istÀllet. IgÄr va vi och firade Titti David och mig som har fyllt Är. Pratade spelade spel och hade allmÀnt trevligt!
Kom hem ganska sent sÄ middagen igÄr blev mackor,tanken va först donken, men det kÀndes som jag redan hade fÄtt min beskÀrda del av fett nÀr vi Ät pizza i fredags! Finns ju ingen anledning att överdriva...

Blev ett rygg och axelpass pÄ gymet, kÀndes ganska bra fast jag va fortfarande slut i armarna efter lördagens biceps och tricepspass. Men det blev ÀndÄ ett bra pass!

Det va min söndag det...

Lördagsmys!

publicerat i AllmÀnt;

Ska fatta mig kort! Grymt gympass, höjde tempot och vikterna ordentligt idag med. Nu blire ost och kex, film och mys i soffan!

Ha en hÀrlig kvÀll och natt!


Shoppinglördag!

publicerat i AllmÀnt;

Varit i stinsen och shoppat och Àtit glass! Jordgubb och cheesecakeglass, grymt god! Nu Àr vi hemma och hÄller pÄ och laga mat, köttfÀrsbiffar med röd currysÄs och ris, till det blir det tomat,rödlök och fetaostsallad. Skulle va gott med ett glas rött till det men det fÄr vÀnta tills efter kvÀllens trÀningspass. Idag Àr det armar bröst och mage, körde sönder min mage igÄr sÄ fÄr se hur det kÀnns idag. Va lÀngesen jag hade sÄn trÀningsvÀrk i magen och det tyder ju pÄ att passet va effektivt.

IkvÀll slopar vi hockeyn och hyr en rulle istÀllet! Godis chips och cola kommer finnas nÀra till hands ( dÀr ser ni att jag faktiskt Àter) som jag sagt tidigare Àr allt okey i rimliga mÀngder!

LÀgger upp lite bilder frÄn dagen.

Pizza+trÀning=sant

publicerat i AllmÀnt;

Tryckte en pizza och sen blev det ett riktigt bra ben och magpass pÄ gymmet! Höjde till 35kg pÄ bensparken och 30kg pÄ legcurlen. Lyckas göra fler och fler situps och gör plankan i lÀngre intervaller. Sjukt nöjd mÄste jag sÀga! Nu sitter jag i soffan och kollar pÄ hockeyn och ska snart hÀlla upp ett glas rött och lÀgga mig i badet. Kan det bli bÀttre?

Har jobbat idag, en bra dag! Fredagsbubbel i bröstet och "sjungit" Eloise i korridoren. Har ocksÄ haft riktigt ont i axeln, har en gigantisk muskelknuta som har stört mig hela dagen! Tur att man har sÄ underbara kollegor som trycker och masserar samt delar ut bÄde muskelavslappnande och tigerbalsam! Jag Àr lyckligt lottad <3
MÄste gÄ till min naprapat, hon Àr pÄ semester nu men den 24 maj ska jag dit och efter det kommer min kropp att tacka mig! Behövs en rejÀl knÀckning efter att jag har chockat kroppen med att helt plötsligt börjat trÀna. Jag lÀngtar!

Nu stÄr helgen i farstun och den kommer bestÄ av myspys, kalas, lek och stoj samt trÀning! Otippat det dÀr med trÀningen va? ;-)

Ha en hÀrlig fredag alla hÀrliga mÀnniskor!

Regn hos mig...och hos alla andra med?!

publicerat i AllmÀnt;

Sitter pÄ bussen och Àr pÄ g hem, haft en bra kvÀll pÄ jobbet!

Dagen har mest innehÄllit jobb men ett gympass hann jag ocksÄ med, axlar och rygg. Höjde vikterna med 5kg, helt okey! Va ett bra val av mig att inte cykla till jobbet idag eftersom det regnar massor. Men om solen skiner imorgon nÀr jag vaknar blir det cykeln till jobbet! SÄ skönt att inte behöva anpassa sig till bussar osv.

Nu blire hem och dricka lite te och sen bums i sÀng!

Trött!!

publicerat i AllmÀnt;

Idag Ă€r en sĂ„n dag nĂ€r jag inte orkar nĂ„gonting. SĂ„ jag mĂ„ste sĂ€ga att morgonens cykeltur till jobbet va en riktig jĂ€kla pina! TĂ€nkte stanna och slĂ€nga cykelhelvetet framför en lĂ„ngtradare!! Motvind och sjukt ont i benen Ă€r ingen bra kombo, dessutom att klockan va 06.00 pĂ„ morgonen gjorde inte saken bĂ€ttre! BlĂ€ va trött jag var och inte blev det bĂ€ttre under dagen, skulle kunnat somna stĂ„ende. ÖvervĂ€gde att ta bussen hem frĂ„n jobbet, hittade massa anledningar men tillslut tog jag mitt förnuft till fĂ„nga och cyklade hem. HemfĂ€rden gick betydligt bĂ€ttre och nĂ€r jag vĂ€l va hemma blev det ett snabbt ombyte och ivĂ€g till gymmet! Lyckades höja vikterna idag,kĂ€nns bra! Imorgon jobbar jag kvĂ€ll sĂ„ det blir trĂ€ning innan jobbet och vet ni vad? Jag tar bussen imorgon :-)

En lite frÄgestÀllning till er som lÀser: Har ni blivit mer motiverade att trÀna efter att ni börjat lÀsa min blogg?
Eller blir ni bara frustrerade och fÄr dÄligt samvete att ni INTE tar tag i trÀningen? Min idé med bloggen Àr bl.a. just det att ni ska bli motiverade och jag vill visa att man kan gÄ frÄn helt ointresserad av allt vad trÀning heter till att trÀna 5-6 dagar i veckan och dÀrmed förÀndra sitt liv bÄde fysiskt och psykiskt. Skriv gÀrna en kommentar! Och kom igÄr, alla kan bara man ger sig fan pÄ det!

Puss!

En slagen hjÀlte...

Nu Àr munnen ren och fin!

publicerat i AllmÀnt;

Skönt att ha det avklarat! TyvÀrr tog det sÄpass lÄng tid att jag inte hinner med gymmet idag! Men eftersom jag körde sÄ hÄrt igÄr sÄ kÀnns det ÀndÄ okey! FÄr bli vilodag idag istÀllet för pÄ torsdag. Ska ivÀg och jobba om ett tag, hoppas kvÀllen blir lugn! KÀnner mest för att ligga i solen och ha det skönt...

Ha en hÀrlig dag!

Puss!

Bedövad...

publicerat i AllmÀnt;

Är fortfarande bedövad i munnen, jag Ă€r sĂ„Ă„Ă„ hungrig! Bara Ă€tit frukost idag och det va typ 8.00 i morse. VĂ€ntar pĂ„ att maten ska bli klar sĂ„ man kan Ă€ta lite försiktigt iallafall. Blir ugnstekt falukorv och hemlagat potatismos. Gött!

Innan tandlÀkarbesöket blev det en rask promenad pÄ 7km. EfterÄt ett kortare gympass. MÄdde sÄ illa pga bedövningen va sÄ lÄngt bak i munnen och det kÀndes som jag skulle kvÀvas. Usch! SÄ det blir nog ett tuffare pass senare ikvÀll. Idag Àr det ben och mage som stÄr pÄ schemat.

Och jag kan sÀga att lagningen av tanden gick jÀttebra! Tog bara 20 min typ. SÄ nu kÀnner jag mig lite lugnare inför imorgon. KÀnns faktiskt riktigt skönt att veta att imorgon kommer jag va sÄ fin och frÀsch i munnen! FÄr unna mig nÄtt fint efter besöket imorgon. ( som inte inkluderar trÀning) haha!

Jaha dÄ Àr maten snart klar!

Puss!

Morgonkaffe i solen...

publicerat i AllmÀnt;

Sitter ute och dricker morgonkaffet! Är ju helt underbart vĂ€der idag. Helt vindstilla dĂ€r jag sitter! Laddar inför dagens tandlĂ€karbesök...kĂ€nns inte alls bra det hĂ€r, men det Ă€r bara att bita i det sura Ă€pplet! Efter tandlĂ€kare ska jag gĂ„ nĂ„gra varv runt rĂ„stasjön sĂ„ man fĂ„r lite motion idag. Blir vĂ€l ett gympass senare kan jag tro.

NÀr jag sitter hÀr och tittar sÄ mÀrker man va fort det har gÄtt, börjar bli grönt överallt och smÄbuskarna har börjat fÄ smÄ smÄ blad och knoppar. Jag Àlskar vÄren, jag blir som pÄnyttfödd. Underbart!

Ha en hÀrlig mÄndag!

5 gympass och 1 konditionspass ute...

publicerat i AllmÀnt;

SÄ ser den hÀr veckans trÀning ut! Trodde inte det skulle bli sÄpass mycket trÀning den hÀr veckan eftersom jag inte har kÀnt mig pÄ topp, sÄ det kÀnns sjukt bra att jag lyckades prestera sÄ bra ÀndÄ, stolt som sjutton! Kom precis hem frÄn gymmet, det blev axlar rygg och kondition. Jag trÀnade ju med Patrik igÄr och man mÀrker verkligen skillnad nÀr man har nÄn som stÄr och puschar en att ta i det dÀr lilla extra. Och jag kan sÀga att det kÀnns i armarna idag! Fantastiskt!

Imorgon Àr det den "stora" dagen, jag ska till tandlÀkaren och laga ett hÄl. Har mÄtt riktigt dÄligt pga det frÄn och till hela dagen. Har inte riktigt kunnat njuta av den hÀr hÀrliga dagen. Jag Àr jÀtterÀdd för tandlÀkaren! Och dessutom ska jag dit pÄ tisdag igen och ta bort tandsten :-( h e m s k t!! SÄ ni fÄr hÄlla tummarna för mig att det gÄr bra!

NÀ nu dusch och sen kokt Àgg för att tillföra lite protein...

Söndag...

publicerat i AllmÀnt;

Jag kÀnner mig utvilad, stark och vacker! Vilken hÀrligt rolig kvÀll vi hade igÄr, drack vin Ät god mat och spelade spel. Skrattade sÄ jag fick ont i magen! Kom hem vid 01.30 och stupade i sÀng. Tack för en hÀrlig kvÀll!

Idag blir det lugnt, fÄr se om det blir nÄtt gymmande, det fÄr ialf bli prio 2 idag! Sen i eftermiddag kommer Tilde hem igen, dÄ blir det bus och lek igen.

Hoppas ni haft en hÀrlig dag!

Vi blev visst barnfria!

publicerat i AllmÀnt;

Gick upp med Tilde och gjorde frukost, vi Ät frukost och jag tyckte Patrik va lite för aktiv denna lördagsmorgon, det va brÄttom att plocka undan frukost klÀ pÄ Tilde mm. SÄ vid halv 10 sÄ hörde jag en bekant röst pÄ altanen, det va mamma som hade kommit för att lÀmna lite pelargoner och hÀmta Tilde! Jag vart helt paff! Det hÀr har Patrik planerat i typ 2 veckor. SÄ himla gulligt! SÄ mamma tog med Tilde till landet sÄ vi Àr barnfria tills imorgon. SÄ jag och Patrik drog till gymmet tillsammans, kul att faktiskt kunna trÀna tillsammans ibland. Bröst armar och mage. Ett riktigt bra pass!

IgÄr va jag hos tandlÀkaren, 1 hÄl och massa tandsten. Ska dit pÄ bÄde mÄn och tis, kÀnns sÄdÀr! Blev ett benpass pÄ gymmet igÄr, körde mage ocksÄ gick riktigt bra.

Nu...dusch!

Puss!

TandlÀkarbesök!!

publicerat i AllmÀnt;

Usch och fy! Jag hatar verkligen att gÄ till tandlÀkaren! Men det mÄste ju göras och jag har inte varit dÀr pÄ typ 3Är eller nÄtt sÄnt...nu Àr det bara att ta tjuren vid hornen och köra!

IgÄr blev det en rask promenad med inslag av joggning pÄ drygt 4km, kÀnde mig inte tillrÀckligt fit for fight för att slita pÄ gymmet. FÄr se hur jag kÀnner mig ikvÀll jag hoppas verkligen jag kan gÄ och trÀna dÄ. Annars fÄr det bli en svÀng pÄ cykeln eller en promenad. MÄste ju röra pÄ mig lite Àven om jag inte kÀnner mig helt kry.

SÄ himla underbart att det Àr fredag idag och att vi ska mysa och hitta pÄ massa skojiga saker. Funderar typ aquaria eller junibacken eller nÄtt sÄnt. FÄr se hur Tilde mÄr, febern har ju gÄtt ner lite ialf. Annars fÄr vi hÄlla oss hÀr hemma och leka pÄ gÄrden. Jaja vi fÄr vÀl se.

Host snor och feber...

publicerat i AllmÀnt;

Inte jag men Tilde Àr jÀtteförkyld! Och jag börjar kÀnna mig lite halvkrasslig igen! Allvarligt talat sÄ trodde jag att man skulle fÄ bÀttre immunförsvar av att trÀna! Verkar som jag hade fel?! Ska försöka bege mig till gymmet ikvÀll iallafall! Jag kÀnner bara att jag mÄste trÀna idag, hade ju redan bestÀmt att jag skulle cykla till jobbet idag men eftersom jag vabbar sÄ blev det inte sÄ, sÄ jag mÄste ivÀg och kÀnna att jag har presterat nÄgot idag ialf!

Idag har vi mest tagit det lugnt, varit pÄ förÀldramöte och lite annat smÄtt och gott. Nu ligger man i soffan och slötittar pÄ let's dance. Snart kommer Patrik hem sÄ jag kan gÄ ivÀg till gymmet.

SlÀnger in en bild pÄ dagens middag. Nyttigt och gott!

Sol i sinne...

publicerat i AllmÀnt;

Gick riktigt bra att cykla till jobbet idag, drygt 12km fram och tillbaka. Ett ganska skaplig svÀng om jag fÄr sÀga det sjÀlv! Kommer ha en galen smÀrta i rumpan och troligtvis trÀningsvÀrk i benen. Efter jag hade kommit hem sÄ blev det ett styrkepass pÄ gymmet, idag va tanken att jag skulle köra ben men eftersom jag va ganska slut i benen sÄ blev det ett pass rygg och axlar. KÀndes gött!

Tanken va att jag skulle cykla imorgon ocksÄ men nu har Tilde fÄtt hög feber sÄ det blir vab imorgon. Stackars lilla fia-lotta! Nu har hon dÀckat hÀr pÄ soffan och jag ska ta en dusch. Sen blire mys i soffan framför nÄn skön serie.

Hoppas alla mÄr toppen och njuter av solen. För mig har det blivit "sol i sinne,brun inne" som Sunes pappa Rudolf hade uttryckt sig ;-)

Puss!

Its a good day!

publicerat i AllmÀnt;

Haft en riktigt bra dag, jobbat, shoppat nya trÀningsskor (eller snarare ett par till) cykelhjÀlm och ryggsÀck samt ett par bekvÀma byxor som jag kan cykla i till jobbet. För nu Àr allt klart inför premiÀren imorgon! SpÀnnande! Hoppas jag kommer oskadd till jobbet ( om jag nu ens kommer fram? 5.4km enkel vÀg sÄ det blir lite över 1 mil. Riktigt bra "vardagsmotion" tycker jag! Och min kondis Àr nÄtt jag mÄste kÀmpa lite extra med. Ser faktiskt fram emot att gÄ upp tidigt imorgon och ge mig ivÀg. HÀrlig kÀnsla!

1timmes trÀning pÄ gymmet blev det idag, bröst armar och mage. Sen hem och ta en smoothie och lite nötter. Nu ligger jag i badet och bloggar. Efter badet blir det te och sen sova.

En annan sak....jag Àr numera vÀrldsförÀlder! Man kan inte bara sitta och grÄta och sÀga hur hemskt det Àr och sen inte göra nÄtt! LÀtt att blunda jag vet, men nÀr man öppnar ögonen igen finns det ÀndÄ kvar. Sluta blunda och gör nÄtt! Vi ska kÀmpa för varenda unge!

Lite bilder frÄn idag...och lÀngst ner en ego-fjortis-bild. Jag bjuder pÄ den! Puss

Uppe med tuppen!

publicerat i AllmÀnt;

Pigg och glad, pÄvÀg till jobbet! MÄr mycket bÀttre idag, fick nÄn slÀng dv feber igÄr men idag Àr jag fit for fight igen! SÄ nu blir det jobb till 15.30 och sen hem och köra ett pass pÄ gymmet. Har inte varit dÀr pÄ 2 dagar och jag kÀnner att det börjar krypa i kroppen! Sen nÀr jag kommer hem ska vi skruva ihop det sista av min cykel sÄ jag kan börja cykla till jobbet, jo jag vet att jag har sagt att jag inte gillar att cykla och det stÀmmer nÀr det gÀller spinningcyklar! Visst fÄr man ont i rumpan av att cykla pÄ vanlig cykel med men det kan jag vÀnja mig vid. Lite extra motion varje dag sitter inte helt fel!

KÀnns som det hÀr kan bli en hÀrlig dag!

IgÄr va vi hemma hos mamma och Ät ost&kex och efter det gick vi till elden. Tilde och "chi" lekte och hade verkligen jÀttekul! Finaste kusinerna <3

Hoppas alla fÄr en hÀrlig 1:a maj! Upp till kamp nu för f a n! ;-)