Nu Àr vÀrmen tillbaka för att...stanna?

publicerat i AllmÀnt;

Haft en trevlig midsommar hemma hos Patriks bror och hans familj, spelade sÀllskapsspel och lite kubb, sÄdÀr allmÀnt trevligt!
IgÄr va vi pÄ landet och kÀkade middag och hÀmtade hem min systers dotter som spenderat helgen hos mormor.

Idag ska jag pÄ bajenmatch med Ewa, sÄ himla kul att fÄ följa med! Ewa och hennes man har biljetter varje hemmamatch som bajen spelar sÄ nÀr Tore inte kan eller Àr bortrest fÄr jag följa med, man kan kalla Ewa för min fotbollsmamma :-) Hon Àr bÀst <3

Nu verkar det som Tilde vaknar, sÄ nu blire lite lunch sen en svÀng till centum och shoppa lite.

Over and out!


Vilket skitvÀder!

publicerat i AllmÀnt;

Finns inte sÄ mkt att att göra Àn att va hemma och storstÀda, sen ska vi till Tildes mormor och lÀmn av Tilde. Hoppas det kan va fin t vÀder i morgon dÄ dom ska ut till VÀtö! Jag och Patrik tÀnkte gÄ pÄ bio och se nya piratesfilmen. IkvÀll ska vi trÀffa Efe och Jessica och kÀka middag och kanske spela lite spel, alltid lika trevligt.

Och igÄr mina kÀra vÀnner bokade vi en resa till Kreta, Äker den 16:e juli. Tilde fÄr stanna hemma, tror inte en 14 mÄnaders fÄr ut speciellt mycket av att vara i 35 graders vÀrme. Vi ska iallafall bo pÄ ett superfint nytt hotell som ligger i Kolimbari pÄ Chanias vÀstkust. Ligger ganska sÄ off frÄn allt annat, men vi ska bara va dÀr och relaxa sola och bada sÄ det passar perfekt!




Åh va jag lÀÀÀngtar!

Underbart sommarvÀder <3

publicerat i AllmÀnt;

SÄ himla skönt ute, suttit pÄ balkongen och Àtit sallad och druckit ett glas vitt. Riktigt skönt!

IkvÀll blire lite rött och ost och korv-bricka samt kolla pÄ fotboll (kÀnner egentligen inte för att se matchen men va gör man inte för sin Àlskling?)

Imotgon ska vi Àntligen Äka ut till VÀtö, ska bli hur mysigt somhelst! Jennie och Edwin ska följa med, ska bli jÀttekul att fÄ umgÄs med mina och Tildes favvisar <3 Blir vÀl lite grilla och kanske ett gott vin till :-) GÄ lite promenader och vem vet man kanske vÄgar sig i bikinin och ta ett dopp ;-)

Hoppas alla fÄr en skön helg!