Gymdag 6 av 6

publicerat i AllmÀnt;
Ska snart bege mig mot gymmet och köra ett kondispass! Sista gympasset för den hÀr veckan.

Sitter och funderar pÄ va man ska hitta pÄ den hÀr semestern, sista minuten? Kryssning? Gaaah!! Jag blir galen om vÀdret inte blir bÀttre! Dessutom har Tilde fÄtt feber och skit! BlÀÀÀ! GnÀll gnÀll gnÀll...snart fÄr jag ta ut min frustration pÄ gymmet! Thank god!

Torsdag-vilodag...eller?

publicerat i AllmÀnt;
Tanken va god iallafall, blev ett skönt konditionspass, nÀr jag va klar var jag grymt nöjd och galet svettig! Svett Àr ett bra tecken pÄ att man verkligen har tagit ut sig till max (om man nu inte Àr en svett-gris i vanliga fall) Jag Àr ingen svett-gris i vanliga fall sÄ jag hade verkligen tagit ut mig till max! :-) Imorgon Àr det midsommarfirande som sker hemma hos min pappa. Ska bli sÄ mysigt, nostalgi deluxe. NÀ nu ska jag unna mig lite vin!


Puss!

Tillbaka efter 4 dagars "ofrivillig" vila!

publicerat i AllmÀnt;
Kom precis hem efter veckans första pass, ben och mage! Gick grymt bra, trodde inte det eftersom jag inte har varit pÄ gymmet sen i onsdags förra veckan (ojojoj) torsdagar Àr ju min vilodag och fredagen hann jag helt enkelt inte med, va sÄ mycket annat som skulle göras, Tilde va hemma med mig och Patrik lÄg i feber. pÄ kvÀllen va vi bortbjudna till grannarna och Tilde skulle hem och sova över hos mamma. PÄ lördagen Äkte vi till Skepparholmen, hade lÀst pÄ deras hemsida att dom hade ett gym dÀr i anslutning till SPAŽt, mmm ehh eller hur, typ ett rum med en crosstrainer och ett löpband plus lite vikter maxvikten va typ 8kg eller nÄtt. Vart sjukt besviken! SÄ dÄ blev det ingen trÀning varken lördag eller söndag. SÄg det som en " vÀlbehövlig" vila, sÄ idag kÀndes det underbart nÀr jag Àntligen fick trÀna!

Förövrigt idag sÄ har jag och Tilde avverkat vÄran första semesterdag. Lek, tvÀttat, stÀdat, gÄtt pÄ promenad och kollar pÄ lyftkranar och grÀvmaskiner, handlat, och plockat blommor. NÀr Patrik kom hem Äkte vi och hÀmtade mamma och handlade massa blommor, jord och grejer till altanen. Blev fint men direkt efter att jag satt dom i krukorna slokade dom :-( Hoppas att dom tar sig igen!

Nu blire te, bad och lite skön lÀsning.


Puss!




















Semestern har nu börjat!

publicerat i AllmÀnt;
Detta innebÀr att jag kommer ta det lite lungt med bloggandet, sjÀlvklart kommer trÀningen fortsÀtta i samma takt som innan. Skriver lite dÄ och dÄ och hoppas att ni fÄr en underbar sommar!


Vill ni följa mig i bilder kan ni söka pÄ mig via INSTAGRAM dÀr heter jag
exersize!

KĂ€rlek till er alla!

Streeeess!

publicerat i AllmÀnt;

Sitter pÄ bussen pÄvÀg hem,friskvÄrd va ju bara att glömma! HÀmta Tilde, gÄ och handla, laga mat. Sen kommer Amit och passar Tilde medans jag trÀnar...det kan nog bli bra det hÀr....typ ikvÀll nÀr jag lÀgger mig i soffan och slappar framför tv:n! Förövrigt har det varit en bra dag pÄ jobbet, och imorgon Àr det sista dagen innan SEMESTER!!! Woohoo jag Àr galet taggad :-D


Thats all for now folks!


TrÀningsvÀrk deluxe!

publicerat i AllmÀnt;

Riktigt skön trÀningsvÀrk idag, axlar armar, bröst, lÄr, rumpa vader!

Idag tÀnkte jag försöka ta friskvÄrd och dra och trÀna innan jag ska hÀmta Tilde. Patrik ska pÄ fest pÄ jobbet sÄ det blir ingen trÀning ikvÀll, kÀnner verkligen att jag mÄste komma ivÀg till gymet idag! Blev hemma-trÀning igÄr vilket funkade jÀttebra.

Nu sitter jag pÄ bussen och Àr snart pÄ jobbet, dÄ blire kaffe och jordgubbssmoothie!

Ha en hÀrlig dag alla sötnosar!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1761614/images/2012/pic_206450836.jpg" class="image">

HemmatrÀning!

publicerat i AllmÀnt;

Eftersom jag unnade mig lite sovmorgon sÄ fÄr det bli trÀning hÀr hemma, ska köra ben och mage idag och det gÄr lika bra att göra hemma faktiskt. Kondition blir det nÀr jag cyklar till jobbet.

PĂ„ Ă„terseende!

Slagen hjÀlte?

publicerat i AllmÀnt;

Halvligger i soffan och kollar pÄ fotbollen, mina armar Àr helt slutkörda! Dubbelpass armar, bröst och mage idag, galet Àr allt jag kan sÀga! KÀnner mig mer död Àn levande just nu...
Men jag Àr nöjd, sjukt nöjd!

Nu blire ett bad och sen en kopp grönt te. Imorgon Àr det dax för jobb igen. KvÀllspass, vilket betyder cykling!

Sov gott alla workout-freaks (och ni andra med sÄklart)

Mys-mÄndag...

publicerat i AllmÀnt;

Dagis stÀngt och jag och Tilde har mys-mÄndag! Har varit pÄ gÄrden och lekt. Nu sitter vi i soffan och kollar pÄ Nicke nyfiken. Tilde hÄller pÄ att somna sittandes, inte sÄ konstigt eftersom hon inte har sovit bra pÄ 3 nÀtter ( inte jag och Patrik heller för den delen.)

Testade en ny smoothie idag, mango och havtorn, smakade helt okey, lite irriterande med kÀrnorna i havtornen bara, hÄrda och inte speciellt goda. Men tydligen nyttiga sÄ dÄ fÄr det ju va okey! IkvÀll blir det biff Rydberg pÄ GI-vis. FÄr vÀl koka ris eller potatis till Patrik antar jag. Och Tilde fÄr Àta nÄtt annat.

IkvÀll blir det trÀning bröst armar och mage. Ska bli riktigt najs att köra ett hÄrt styrkepass!

Full rulle!

publicerat i AllmÀnt;

Vaknade vid 10.00 i morse av att Tilde kom och vÀckte mig, frukosten stod klar pÄ bordet och det doftade nybryggt kaffe i hela lÀgenheten. Just dÄ tÀnkte jag: det hÀr blir en hÀrlig dag! Hmm tÀnk sÄ fel jag hade, inte för att den har varit dÄlig men jag har haft nada tÄlamod och sÄnt jÀkla crappy humör sÄ det Àr larvigt Ät det! KÀnde verkligen hur det bubblande i mig...sÄna dagar vill jag helst vara utan! Hursomhelst sÄ drog vi ivÀg och kollade matsalsbord och soffa, hamnade pÄ chilli och mio. Bord och stolar kommer om typ 2 veckor. Blev Àven lite smÄfix till badrummet inhandlat. Efter shoppinge Äkte vi till burger king, onyttigt skit men det kÀndes som det kvittade idag ÀndÄ! Hem, dra till gymet, köra axlar och rygg. Funkade sÄdÀr...fan vilken jÀkla skitdag !

Nu ligger jag pÄ soffan och har tryckt godis. Nöjd? JEPP! För idag Àr det en bajs-söndag och dÄ fÄr man Àta godis! Imorgon Àr det nya tag!

Over and out!

Lördag...

publicerat i AllmÀnt;

TrÀningsdag 5 idag, den hÀr veckan har trÀningen fungerat som den ska,lite motivationsproblem hÀromdagen men det löste sig. Idag fick jag största motivationen nÀr jag mÀtte midjan, -11.5cm! Helt galet, sÄ jÀkla nöjd!! Nu gÀller det bara att brÀnna det sista och sen börja fÄ fram magrutorna. KÀmpa!
Idag blir det ett benpass och mage sÄklart. Och ikvÀll myspys med godis och grejer. Lill-fia Àr sjuk, 40 graders feber och helt sÀnkt :-( sÄ helgens planer blev snabbt Àndrade. Stackars mamma Àlskling <3

NÀ nu blire till och göra blomkÄlsmos sÄ man har nÄtt tillbehör till kvÀllens middag. (blev lite fusk igÄr nÀr vi va i stan och kÀkade) en trevlig kvÀll dessutom!

Lite pics frÄn igÄr...

Kortis

publicerat i AllmÀnt;

Just nu orkar jag inte skriva nÄtt, skriver imorgon eller sÄ! TrÀna vÀl! Det gör jag...


Slut som artist!

publicerat i AllmÀnt;

Skulle kunna somna stÄende! TrÀna inte trÀna trÀna inte trÀna?! FÄr nog bli min vilodag idag, Patrik ska ivÀg och trÀna nu och pm jag ska trÀna ocksÄ kommer det bli emellan 22-23. KÀnns lite halvsent...vilodag brukar i vanliga fall intrÀffa pÄ torsdagar men imorgon jobbar jag kvÀll och kan köra ett pass efter frukosten imorgon. Just nu vill jag bara lÀgga mig ner och sova, i typ 100Är! Har man sovit typ 8 timmar pÄ 2 dygn Àr man inte mÀnniska, inte jag iallafall. NÀ nu va det slut för idag!

Ciao!

Dags för ett kvÀllspass pÄ jobbet!

publicerat i AllmÀnt;

Dagen började ganska okey, jag va sjukt trött nÀr Tilde börja gnÀlla efter vÀlling. Va riktigt segt att gÄ upp! IvÀg till dagis, sen till gymet och köra ben och magpass (mest fokus pÄ magen idag) sen hem, smoothie, dusch, kaffe och sitter nu i soffan och bloggar lite. Idag blir det cykeln till jobbet och igÄr blev det en kvÀlls promenad med bÀsta Amit, vi gick nÀstan 1 mil powerwalk. RÀknade ut igÄr pÄ min app "shapeup" att jag hade förbrÀnt nÀstan allt jag Ät igÄr. Ganska ballt och se hur det fungerar! Föresten sÄ blev köttfÀrspajen grymt god, den kommer jag göra igen, garanterat!

Nu ska jag bara njuta en stund innan jag drar ivÀg till jobbet. Ha en fin dag <3


TrÀning 1 av 6 avklarad!

publicerat i AllmÀnt;

En bra start pĂ„ veckan! Körde riktigt hĂ„rt idag, har varit i en liten svacka nĂ€r det gĂ€ller trĂ€ningen, visst har jag trĂ€nat men kanske inte lika hĂ„rt som jag kanske skulle kunnat göra. Men det Ă€r mycket som pĂ„verkar. Har snart trĂ€nat i 3 mĂ„nader kontinuerligt. Har aldrig trĂ€nat sĂ„hĂ€r i hela mitt liv, har vĂ€l köpt ett gymkort i slutet av julen och trĂ€nat nĂ„gra gĂ„nger, sen trĂ€nat nĂ„gra gĂ„nger i samband med att sommaren knackar pĂ„ dörren! Men aldrig sĂ„hĂ€r, jag Ă€r skapligt envis och om jag vĂ€l bestĂ€mmer mig för nĂ„tt kan ingen stoppa mig! Är riktigt nöjd med min nya livsstil, Ă€ta rĂ€tt, trĂ€na hĂ„rt. Tog tag i cyklandet igĂ„r ocksĂ„. Hatar verkligen att cykla men ska verkligen försöka cykla sĂ„ ofta det gĂ„r till jobbet. Som jag nĂ€mt innan Ă€r det ju en bra vardagsmotion. Och man behöver inte anpassa sig till busstider och diverse.
TrÀningen idag bestod av bröst armar och mage. Försökte fokusera extra pÄ bröst och mage idag. Och man kan verkligen sÀga att jag "slaktade" bÄde bröst och mage. Biceps och triceps fick sig ocksÄ en rejÀl körare! Ett bra pass med andra ord...

Nu blire bad, och sen ivÀg och hÀmta Tilde och handla grejer till kvÀllens middag. Ska nu Àntligen laga den mjölfria köttfÀrspajen!

Ha en hÀrlig dag!

Puss!

Bilden Àr pÄ en annan rÀtt jag ska testa i veckan, zucchinirakor med lax.

Söndag...

publicerat i AllmÀnt;

För att sumera veckans trÀning kan jag sÀga att det har varit en helt okey vecka, lite hemmatrÀning, och lite gym. I början av veckan va jag inte helt kry och sjÀlvklart har det pÄverkat trÀningen! SÄhÀr i slutet har jag kÀnt mig bÀttre och trÀningen har ÀndÄ funkat. Imorgon börjar en ny vecka och dÀrmed nya förutsÀttningar och jag hoppas det kan bli en "6 dagars trÀningsvecka" det ÄterstÄ att se!

IgÄr va det jobb, trÀning ( axlar och rygg) och pÄ kvÀllen middag med vÄra grannar. En trevlig lördag helt enkelt!

Idag blir det kvÀllsjobb!

ÅÄÄka pendeltÄÄÄg!!

publicerat i AllmÀnt;

Testar en annan variant pÄ hemvÀgen, buss till Solna station och pendeln till ulriksdal. Tar bara ynka 15min! Perfekt sÀger jag! Haft en riktigt bra kvÀll pÄ jobbet, lagom att göra och dessutom köpte Lillemor godis till oss, lyxigt vÀrre! Vem jobbar inte bra med lite choklad i kroppen? Hade en liten svacka pÄ jobbet dock, fick vÀldigt ovÀntat mens och en mensvÀrk som inte var av denna vÀrld!! Och som grÀdde pÄ moset ett lÄgt blodtryck, 85/40. Kul?? NjÀÀÀee! Efter en kanna vatten och en resorb va jag pÄ banan igen! Tur att man jobbar pÄ sjukhus ;-)

NÀ nu hem och ta en dusch en sen sova sÄ man orkar upp kl 05.00 imorgon!

Besatt? Jag? Neeej aldrig!!

publicerat i AllmÀnt;

Det Àr med min vikt och min trÀning har ibland stigit mig Ät huvudet. Jag Àr extremt fokuserad pÄ att fÄ tillbaka kroppen jag hade innan jag blev mamma, det Àr vÀl ingen omöjlighet men det kÀnns som att jag helt enkelt borde vara nöjd nÄngÄng? TÀnkte pÄ det igÄr att om jag skulle bli gravid igen sÄ vet jag iallfall bÀttre nu, att det inte finns nÄtt som heter "Àt hur mycket du vill, du Àr ju ÀndÄ gravid, eller du Àter för 2 nu" det straffar sig i slutÀndan!! Man kan faktiskt njuta utan att behöva gÄ till överdrift...

IgÄr va det en ganska jobbig dag, kÀnde mig trött sur och lÀttretlig. Det Àr tydligen priset man fÄr betala om magen ska va i topptrim! För det min kÀra vÀnner Àr den, den Àr glad och nöjd! Inte uppblÄst och gasig ( 2 much info?)
Jag kunde inte begÀra mer! Har nu bestÀmt att jag bara ska sluta Àta pasta ris potatis och vitbröd. Godis fÄr jag Àta pÄ helgerna. Frukt och grönt hur mycket jag vill Àven om GI-vÀrdet Àr högt, tex mango och ananas, jag Àlskar att ha mango i min smoothie sÄ det tÀnker jag fortsÀtta med! För tanken med detta Àr inte viktnedgÄng utan vÀlmÄende.

Idag blev det ett ben och magpass hemma, körde ett liknade tidigare i veckan och herregud vilken trÀningsvÀrk jag fick! Bra för musklerna att variera sig lite. Inte mala pÄ i samma övningar hela tiden. IkvÀll blir det till och jobba! Va förra helgen jag jobbade sist sÄ det Àr lÀge nu :-)

Ha en hÀrlig dag!

Puss!!