Nu fÄr det bli ordning!

publicerat i

Mackor mackor mackor och lite mera mackor! FrÄn och med nu ska det bli Àgg eller yoghurt pÄ kvÀllen, möjligtvis nÄn hÄrd smörgÄs ibland. Hela jag kommer se ut som en deg om 6 mÄnader annars!

TrÀning=noll :-/ fÄr göra det bÀsta av det, smÄ promenader och dylikt. SmÀrtan har övertaget just nu sÄ styrketrÀning och kondis Àr ju bara att glömma! SÄ himla surt! Jaja, sen sen sen dÄ jÀklar blir det hÄrdkörning!

NÀ nu vÀntar mina Àgg och Xfactor!

Puss!

Godmorgon!

publicerat i

Haft en busig lördagsmorgon med min stjĂ€rna! Ätit god frukost och myst. Om nĂ„gon timme Ă€r det dags för fotografering pĂ„ förskolan. Eftersom inte förskolan har nĂ„gon egen fotografering sĂ„ har en av mammorna tagit tag i det och fixat en fotograf. Riktigt najs! Försökte precis fĂ„ Tilde lite fin i hĂ„ret, hon Ă€r ju en sĂ„n tjej som helst inte har massa spĂ€nnen och toffsar i hĂ„ret, inte mig emot men pĂ„ ett foto kan man ju va lite tillfixad iallafall. FĂ„r se hur lĂ€nge toffsen fĂ„r sitta kvar...

AngÄende graviditeten har jag nu gÄtt in i vecka 16 (15+1) veckorna rullar pÄ! Jag mÄr bra och Àven fogarna börjar kÀnnas mer okey. SÄ himla skönt!

Ha en hÀrlig lördag <3 puss!

Yoga-funderingar...

publicerat i

Ska man boka in sig pÄ gravidyoga? Kan det va bra vid foglossning? NÄn som har testat och kan sÀga för och nackdelar?

En jobbkvÀll vÀntar....


Puss!

Ändrade planer...

publicerat i

Blev till och hÀmta Tilde frÄn dagis istÀllet för att Äka och shoppa, snorig och hÀngig lite dam mötte mig pÄ gÄrden. Nu nÀr vi Àr hemma leks det för fullt! Nu fÄr hon va hemma imorgon och krya pÄ sig, blir ju 3 dagars vila iallafall!

PÄ tal om typ ingenting sÄ Àr jag sÄ himla sugen pÄ att köpa en ny barnvagn men fÄr nöja mig med vÄran ett tag till, fÄr se om det funkar med stÄbrÀda till Tilde sen. Den vagnen jag har spanat in Àr teutonia be you och emmaljunga ozon. LÀttkörda och inte allt för stora! Jaja drömma fÄr man vÀl?

Shoppingsugen till max!!

publicerat i

Har precis stÀdat och ligger pÄ soffan och funderar pÄ om jag ska dra ivÀg och spana lite i centrum, lite beslutsÄngest mÄste jag medge! Haft en hÀrlig dag, fixat hÀr hemma och bara haft egentid. Enda lediga dagen den hÀr veckan, jobbar helgen...kÀnns sÄdÀr :-/ men men sÄ Àr livet!

NÀ dax att bestÀmma sig!

Ha en hÀrlig torsdag alla fina, ikvÀll Àr det final i Robinson! YÀÀy!!

Dags att slÀppa bomben!

publicerat i

DĂ„ va det dags! TrĂ€ning har legat lite pĂ„ hyllan eftersom jag Ă€r...GRAVID! Wiihoo! SĂ„ himla spĂ€nnande, Tilde kommer fĂ„ ett syskon i mars. Åh sĂ„ jag lĂ€ngtar! Tröttheten har varit brutal sĂ„ trĂ€ning har inte riktigt varit högt upp pĂ„ "2do listan" och nu har jag redan börjat fĂ„ ont i den sk sacria ilicaleden ( sitter typ nedanför svanken ) bestĂ€llde ett foglossningsbĂ€lte idag sĂ„ det kommer pĂ„ posten om nĂ„gra dagar! LĂ€ngtar, för nĂ€r jag vĂ€l har den kommer jag ialf kunna gĂ„ lite promenader. TrĂ€ning av överkropp kommer fokus ligga pĂ„ och Ă€ven bĂ„lstabilitet. Men kommer sjĂ€lvklart njuta av att vara gravid utan att Ă€ta för 2!

Med Tilde gick jag upp drygt 20kg och jag hoppas pÄ att jag hÄller mig runt 10-15kg den hÀr gÄngen. Försöker tÀnka lite mer pÄ vad jag sÀtter i mig.

SÄ nu mina kÀra lÀsare kommer ni fÄ följa mig och pyrets utveckling dom nÀrmsta 6 mÄnaderna. Kost trÀning och övrigt graviditetstjaffs!

Puss pÄ er!