Mamma och tatuerad...

publicerat i AllmÀnt;

Jag Àlskar verkligen att tatuera mig, igÄr va jag pÄ erotikmÀssan och tatuerade in "Tilde" pÄ underarmen, vart riktigt snyggt!

Det viktiga Àr att jag Àr nöjd, ska det spela sÄ stor roll vad andra mÀnniskor tycker? Men man mÄste nog inse fakta att man kan inte klÀ sig hur somhelst, inte ha ringar i nÀsan och i ögonbrynen, eller ha tatueringar över hela armarna utan att man ska bli sedd som nÄnting som Àr "utanför ramarna" Man ska se ut som alla andra, inte sticka ut. Man ska vara "normal" sÄ man passar in i samhÀllet!

Eller?



Kan man vara mamma och tatuerad? Eller visar det pĂ„ att man Ă€r en dĂ„lig mamma? Att jag pĂ„ dagarna tar hand om mitt barn, men pÄ kvĂ€llarna rĂ„nar gamla tanter eller tar en sil heroin pĂ„ plattan? Eftersom jag Ă€r tatuerad har jag iallafall suttit inne i mins 6 Ă„r för drĂ„p? Är det inte sĂ„?


Om jag fÄr svara, sÄ Àr det  i n t e  sÄ!





....

publicerat i AllmÀnt;

Onsdag, Àven kallad lill-lördag...dÄ mÄste man ju nÀstan unna sig lite glögg ikvÀll? Den hÀr veckan Àr en riktig slappvecka! SÄ himla skönt att inte ha nÄgra direkta planer. IgÄr va vi ju iofs hos sjukgymnasten, som jag trodde sÄ va Tilde stark som en björn. Nu har hon lilka mycket styrka i bÄda sidor av nacken. KÀnns jÀtte skönt! SÄ nu behöver vi inte Äka dit nÄn mera gÄng.

IgÄrkvÀll va P hos D och spelade PS2 och jag la Tilde tidigt, sen lÄg jag under vÀrmefilten och drack kryddte och kollade pÄ House. Hade en riktig mysig kvÀll.

IgÄr kvÀll kom min kompis Jannes son till vÀrlden, vÀgde 4450 och va 54 lÄng. Stort grattis till er! <3


Nu har Tilde Àtit och vi ska ut och gÄ...


Tisdag och ett besök till sjukgymnasten

publicerat i AllmÀnt;

Idag ska vi till sjukgymnasten med Tilde och se om hon har blivit nÄ starkare, sjÀlv tycker jag att hon Àr stark som en björn men det ÄterstÄr vÀl att se.

IgÄr va vi ute pÄ en promenad, sen hÀlsade vi pÄ Camilla och tog en fika. Sen hem och stÀda och tvÀtta lite. Ja det Àr vÀl det man gör nÀr man Àr mammaledig, tvÀtta stÀda handla laga mat, och fika sÄklart!

Patrik köpte med sig kÀk frÄn burger king, Ängrade det ganska snabbt att jag tog en XXL burgare! Vart sÄ sjukt mÀtt sÄ jag började mÄ illa, aja sÄlÀnge man inte Àter det varje vecka sÄ Àr det vÀl okey?

Kollade pÄ CSI och somnade precis lagom till att man skulle fÄ reda pÄ vem mördaren va, sÄ typiskt! Vaknade pÄ soffan och gick och la mig i sÀngen, kÀnde mig typ aspackad nÀr jag skulle förflytta mig till sÀngen. Usch! Tilde vaknade till 2ggr inatt, men somnade pÄ 2 sekunder.


Jag mÄste börja trÀna! Det hÀr hÄller inte lÀngre!

En solig mÄndag

publicerat i AllmÀnt;

Haft en riktigt bra helg, synd att den redan Ă€r slut. I lördags spelade vi match i Åkeshov, vi vann den matchen ganska sĂ„ enkelt! Sen Ă„kte vi tillbaka till Sumpan och kollade pĂ„ a-laget. Förlust tyvĂ€rr! PĂ„ kvĂ€llen gick vi ut och kĂ€kade pĂ„ "greken" i Sumpan. Sen drog jag vidare till Greens och satt och snackade massa skit. Fick umgĂ„s med David som jag inte har umgĂ„tts med pĂ„ över 1 Ă„r! Gick hem ganska tidigt typ vid 23.30. Ganska lagom faktiskt eftersom vi skulle upp tidigt och Ă„ka till VingĂ„ker pĂ„ söndagsmorgonen.

Hittade lite grejer i VingÄker, 1par jeans, 2 pikér 1 t-shirt och lite klÀder till Tilde. PÄ kvÀllen Ät vi middag hos bÀstaste mamma <3

 

Idag blire vÀl en prommis annars bara lungt och skönt hemma.

Första snön har kommit...

publicerat i AllmÀnt;

Antar att snö kommer försvinna snabbare Àn den kom, men det lÀr nog komma mera..m y c k e t mera!
Idag blir det en soft dag hemma, stÀda och fixa inför helgen. IkvÀll ska vi kolla pÄ idol och dricka lite vin.
Imorgon Àr .det bowlingmatch mot eira (om jag inte minns fel)
Och pÄ söndag ska vi Äka till vingÄker, lÀmnar Tilde hos sin mormor. FÄr se vad man hittar för snyggt!

IgÄr va sista dagen med penicillin, men hostan Àr inte bÀttre, om lÀkaren sÀger att jag ska testa en annan penicillin sÄ tÀnker jag vÀgra, att proppa i sig massa tabletter kan inte vara bra för kroppen. Bricanyl funkar ganska bra, men jag blir sÄ himla skakis och fÄr hjÀrtklappningar, en av biverkningarna. Tog en hutt cocillana igÄr kvÀll, det funkar ocksÄ.

Nu har jag ialf börjat med p-piller igen, min kropp mÄste ha Àndrats sig efter graviditeten för jag har fÄtt nÄ konstiga pricka pÄ bröstet och finnar i pannan, jag har aldrig finnar! Aja vi fÄ la se vad som hÀnder!


Nu blire dusch och sen en kopp kaffe...

Årets glögg finns nu i mitt hem!

publicerat i AllmÀnt;

IÄr va jag snabb! Riktigt snabb, gick till systemet och frÄgade om dom hade fÄtt in Äret glögg frÄn blossa, dÄ frÄgade expediten om jag ville ha 1, 2 eller 4 flaskor, haha! Varje Är vi har försökt fÄ tag pÄ Ärets glögg har den jÀmt varit slut. Men iÄr Àr det mitt Är!

Köpte en overall till Tilde, en rosa sÄklart, tÀnk va man har blivit förtjust i rosa, jag h a t a d e verkligen rosa innan jag fick Tilde. Köpte ocksÄ en body med lila pingviner, en rosa-vitrandig tröja med byxor till.

IkvÀll ska vi köpa hem mat frÄn kinakrogen, "fyla smÄ lÀttel" fÄr det bli!
Och ikvÀll Àr det en nytt avsnitt av robinson...mitt Àlskade robinson (nördig? Jo jag vet!)

And tomorrow my friends itÂŽs finally friday!

Äppelkakan stĂ„r i ugnen...

publicerat i AllmÀnt;

Mormor och morfar kommer över pÄ en fika, sÄ jag har varit sÄ duktig och bakat en Àppelkaka, oj va jag kan! IgÄr va det en halvdeppig dag, men det blev bÀttre pÄ kvÀllen dÄ jag fick hÄlla i min lilla systerdotter Jasmine. KÀndes som om bröstmjölken började rinna till igen, haha! Man ser verkligen va stor Tilde har blivit nÀr man jÀmnför. Att det bara va ett halvÄr sen hon va sÄ lite, njaa inte rikigt sÄ lite, Tilde vÀgde 1 kg mer Àn Jasmine.

Just nu ligger lilla gumman pÄ golvet och pratar och leker. Försöker komma upp pÄ knÀna men det gÄr lite siochsÄ.

Ska ta och dansa runt lite med herr dammsugare innan mormor och morfar kommer, jobbigt om dem ska snubbla pÄ dammrÄttorna.



Före och efter


Jag Àlskar bÄde lÄngt och kort hÄr <3

Usch vilken grÄ dag...

publicerat i AllmÀnt;

Man fÄr vÀl göra det bÀsta av situationen, ska nog ta en promenad iallafall! StÀda och fixa lite hÀr hemma. Ja det Àr vÀl det man gör nÀr man e mammaledig. Förutom att fika, men idag verkar det vara lungt pÄ fikafronten. I morgon kommer Tildes gammel mormor och morfar pÄ fika. FÄr se om jag bakar nÄtt eller köper hem nÄtt gott?


Har inte Ä mkt mer att skriva, fÄr vÀl uppdatera senare om det hÀnder nÄtt intressant.

DÄ va det mÄndag igen!

publicerat i AllmÀnt;

Idag ska vi bara vara hemma och ta det lungt. Vi har haft en ganska sÄ omtumlande helg, Tilde har varit gnÀllig hela helgen, funderar pÄ om det Àr tÀnder som spökar.

I fredags va vi bara hemma och kollade pĂ„ idol pĂ„ kvĂ€llen. PĂ„ lördagen spelade jag bowling, vi vann med 20-0 tanterna Ă„kte pĂ„ storkross! Syrran Ă„kte in till förlossningen pĂ„ lördagskvĂ€llen och pĂ„ söndag morgon kom lilla Jasmine ut med kejsarsnitt, hon vĂ€gde 2500 och va 47 lĂ„ng. SĂ„ nu har man blivit moster för 3:e gĂ„ngen! Åkte och hĂ€lsade pĂ„ en snabbis för att sen dra vidare hem till syster och stĂ€da henns lĂ€genhet sĂ„ det Ă€r fint och rent nĂ€r dom kommer hem frĂ„n BB.

PÄ kvÀllen Äkte vi till Patriks syster och firade hennes födelsedag. Tilde va inte alls pÄ nÄtt partyhumör. Jag kÀnde mest att jag ville Äka hem för att hon skrek mest hela tiden.

Idag har hon haft en skaplig dag iallafall, fÄr se hur lÀnge det hÄller.

Ja det va vÀl allt tror jag. Nu ska jag lÀgga Tilde sÄ hon fÄr vila lite. Och jag kan sÀtta mig med en kopp kaffe och en mamma-tidning.

Ingen bra dag idag :-/

publicerat i AllmÀnt;

Ont i huvudet, trött och allmÀnt nere...ska det vara sÄ pÄ en fredag? SÄ segt! Har varit och kÀkat lunch med Jennie, Edwin, Linda och Aron, va trevligt men Tilde verkar ha ungefÀr lika bra dag som jag. GnÀlligt trött och vill ingenting. Hoppas att kvÀllen blir bÀttre. Kolla pÄ idol och slappa i soffan, i morron Àre match igen! PÄ söndag ska vi till Patriks syster som fyller Är. Trevligt!

Aja nog för idag!

Redan torsdag, snart Àre helg igen!

publicerat i AllmÀnt;

IgÄr hade vi en mysig dag med Marianne, kÀkade lunch och tog en svÀng till kyrkans öppna förskola. Va dÀr för första gÄngen igÄr för att se hur det verkade. Helt underbart stÀlle det dÀr, mysigt och gullig personal, va tvungen att frÄga om det va vÀldigt mycket prat om gud ÄsÄ (eftersom jag inte alls e troende) Men det enda va typ "gud som haver barnen kÀr" efter sÄngstunden. Och det kan jag faktiskt leva med. Vi va bara dÀr en snabbis för Tilde sov, fÄr gÄ dit en annandag dÄ Tildisen Àr mer pigg och vaken.

PÄ kvÀllen kom min underbara mamma förbi pÄ middag, efter Tilde hade somnat hade vi en mysig pratstund i soffan, pratade mycket om kÀnslomÀssiga saker, sÄ en och en annan tÄr ramla ner för vÄra kinder. Jag har haft en himla tur att jag fick en sÄn underbar mamma. Utan henne skulle jag inte vara nÄnting. Tack mamma för att du tog dig an mig, har nog inte varit en dans pÄ rosor alla gÄngen, men du har alltid funnits dÀr och stÄtt vid min sida. FörlÄt för allt dÄligt jag gjort, jag Àlskar dig!


Idag blire en svÀng till BVC , vÀga och mÀta. Sen lÀkarbesök.
TrÀffa Jennie och Edwin efter fÄr se vad vi hittar pÄ. VÀldigt fina mÀnnsikor det dÀra :-)

Jag har drabbats av bloggtorka!

publicerat i AllmÀnt;

Allt Àr som vanligt, Tilde vÀxer och dagarna rullar pÄ. Nu Àr vÄran prinsessa 6 mÄnader, helt galet va tiden gÄr fort! Om lika lÄng tid Àr hon 1Är (oj vad jag rÀknar bra)

Idag har vi varit ute pÄ en liten promenad, handla lite mat, rensat tvÀtten. IkvÀll börjar desperate housewifes, lÀngtat som en tok! Besatt? Ja!

I helgen va jag pÄ 100Ärs fest, radiumhemmet dÀr jag jobbar firade 100 Är! SÄ himla trevligt att trÀffa alla mina underbara kollegor, och alla va sÄ festfina! PÄ söndagen vart det pizza och mys hemma bara. Helgerna gÄr alldeless för fort.

PÄ lördag ryker mitt löshÄr, fÄr se va Camilla kan hitta pÄ för cool frisyr. Kommer vÀl kÀnna mig lite halvt skallig efter att ha vant mig med att ha sÄ lÄÄÄngt hÄr. Men det ska bli skönt att ha kort hÄr igen, inte behöva anstrÀnga mig varje morgon för att det ska se snyggt ut. Och Tilde kommer inte ha sÄ mkt hÄr att rycka i heller, bÀsta sysselsÀttningen Àr att dra mamma i hÄret!

Ja dÄ har man uppdaterat lite iallafall....over and out!