Vecka 39

publicerat i AllmÀnt;

Sammandragningar, förvÀrkar, fullt ös! Har ni nÄgra tips pÄ va jag ska göra för att fÄ tiden att gÄ snabbare? Eller hur man kan locka ut bebis ( jag vet att den bestÀmmer sjÀlv nÀr den Àr fÀrdig att möta vÀrlden) bara kul att testa lite ialf!

Haft en lugn dag med lite tvÀttning och handling. Drog pÄ mig mina gympadojor nÀr jag gick och hÀmtade Tilde. SÄ himla skönt att snön börjar försvinna och att solen lyser sÄ hÀrligt! Det gör att jag lÀngtar Ànnu mer efter bebis. Köpte tulpaner idag för att fÄ lite vÄrfeelings hÀr hemma! Mysigt!

Hoppas att ni har en hÀrlig onsdag <3

Fredagsmys!

publicerat i AllmÀnt;

Haft en bra vecka, den har gÄtt extremt fort! Det tackar vi för eftersom dÄ fÄr vi trÀffa bebis snabbare. NÄgra gÄnger den hÀr veckan har det kÀnts som om bebis Àr pÄvÀg. Nu fÄr "den" gÀrna vÀnta tills pÄ mÄndag eftersom Tilde ska vara hos mamma mellan lör-sön, och mysa och gÄ pÄ teater. Mamma ska va med pÄ förlossningen sÄ det skulle underlÀtta om bebis inte kommer nÀr Tilde Àr hos henne. Idag kÀndes det dessutom som att jag kommer gÄ över tiden och att allt slutar i akut snitt. Det Àr vÀl mitt sÀtt att förbereda mig pÄ. Men som sagt skulle mÄndag vara en bra dag...en mycket bra dag! Det Àr bara vÀnta och se.


Ligger just nu i badet och hoppas att min vanliga smÀrta i ryggen ska upphöra, det brÀnner som eld och jag kan med nöd och nÀppe sitta still nÀr smÀrtorna kommer. Bajs! VÀrkar Àr ÀndÄ en smÀrta som för nÄtt med sig, den hÀr smÀrtan Àr bara jÀvligt onödig! Hej och hÄ sÄ fick man gnÀlla lite...

NÀ nu blir det lite djupandning och sen ska jag bÀnka mig framför tv:n.


Puss pÄ er!

Vecka 38

publicerat i AllmÀnt;

Nu Ă€r ju bebis fĂ€rdigbakad sĂ„ nu tycker ialf jag att det gĂ„r bra att komma ut! Är sĂ„ nyfiken pĂ„ hur du ser ut lilla vĂ€n, Ă€r du en pojke eller flicka och liknar du din storasyster nĂ„tt?

Ser pÄ nÄtt konstigt sÀtt fram emot förlossningen, det Àr nÄtt som jag helt enkelt mÄste ta mig igenom, som ett uppdrag. Hoppas nu bara pÄ att allt gÄr som det ska, men blir det kejsarsnitt sÄ blir det. Om det Àr det som krÀvs för att jag och bebis ska mÄ bra sÄ Àr det sÄ! Jag kommer inte vara en mindre lyckad mÀnniska för det.

IgÄr blev det bullbak igen, tyckte att det va lika bra att fylla pÄ. Men nu tÀnker jag inte baka bullar pÄ hundra Är! Idag blir en lugn dag, tvÀtta lite och fixa hÀr hemma.

Ha en hÀrlig dag alla fina <3

Bullbak och mysdag...

publicerat i AllmÀnt;

Idag fick Tilde va hemma, varit lite hostig sÄ tyckte det va lika bra. Dagen bestod mest av mys och lek, bullbak blev det ocksÄ. TÀnkte att jag skulle baka lite och frysa in sÄ man har lite gofika och bjuda pÄ nÀr bebis har kommit. SÄ imorgon blir det nog till och göra chokladbollar. Se om jag kan hitta nÄtt nice recept pÄ kakor ocksÄ.

Imorgon kommer Marianne hit, inte trÀffat henne pÄ jÀttelÀnge sÄ det Àr verkligen lÀge nu. Dessutom Àr det fettisdagen, men baka semlor skiter jag i. Bara massa jobb ju! ;-) Tilde fÄr va hemma imorgon med sÄ Marianne fÄr trÀffa henne <3

Och vet ni vaaad? Idag Àr det "exakt" 1 mÄnad kvar tills bebis kommer. Jag hoppas att den fÄr för sig att "ploppa" ut tidigar, typ i slutet av nÀsta vecka :-P

Lite bilder...

publicerat i AllmÀnt;

bilden Àr 30 veckor sedan, dÄ hade jag ingen aning om att det lÄg ett litet frö i magen...

NÀ nu fÄr det rÀcka!

publicerat i

Skit piss fan idiot-dag! Ont överallt, kan knappt röra mig, strandad val goes fettojÀvel utan karaktÀr! Ni fÄr ursÀkta mig men nu Àr jag trött pÄ det hÀr! Dessutom har jag bara en riktig skitdag! 12345678910

A n d a s Nadia !

Typ sÄdÀr 4 veckor kvar och jag börjar fundera pÄ va sjutton jag har gett in mig pÄ? TÀnk om jag inte klarar av att va 2 barnsmamma? Eller att jag inte kan ge bÄda barnen lika mycket uppmÀrksamhet? Att jag och Patrik glömmer varandra och det slutar med skilsmÀssa? Vet ni vad? Jag Àr sjukt rÀdd!

Sorry!